mocny-ciosnek Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Czy kto kolwiek spotkal sie z produktami tej firmy ? chodzi mi o sprezyny glowne cena dosc atrakcyjna 20zl ciekawe jak kto sie przeklada cena do jakosci ? Quote
inteligent Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 z tą firmą się nie spotkałem ale w tej samej cenie masz sprężyny MAD ONION i sam taką posiadam (M100) i sprawuje się świetnie Quote
mocny-ciosnek Posted February 8, 2007 Author Report Posted February 8, 2007 MADONION slyszalem ze sa niezle natomiast mam "AS-430" i zastanawiam sie czy nie wyjac M120 GUARDER i zastosowac w/w Zastosuj się do NETYKIETY i używaj polskich znaków CHEMIK Quote
zdzisiu Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Minęło pół roku od ostatniego posta. Czy ktoś używał tych sprężyn, a jeżeli tak, to jak się sprawują? Chodzi mi głównie o 2 najmocniejsze (AS580 i AS630). Pozdro Quote
misiek009 Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 (edited) Zdzisiu - Na specshopie jest full mocnych i atrakcyjnych sprężyn, że tak powiem "nietypowych" firm. O surgeonach już się na tym forum wypowiadano - użytkownicy skarżyli się na szybkie i duże spadki mocy (żędu 100FPS w tydzień) Edited August 1, 2007 by misiek009 Quote
zdzisiu Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ja słyszałem coś podobnego o Prometheusie. Wychodzi na to, że im twardsza sprężyna, tym szybciej traci moc. Quote
szalony jack pirat Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Prometheus nie jest twardy, a w każdym razie nie jeśli porównywać go z Systemą lub Guarderem. Moim zdaniem najlepsze są sprężyny Guardera, G&G też się sprawdzają. Systema ok, choć droga. Jeśli te spadki 100fps z tygodnia na tydzień były w emkach i replikach z emkopodobnym HU, to ja nie wierzę w spadek mocy sprężyn, juz prędzej w rozszczelnienie się układu. Quote
misiek009 Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Jack - możesz trochę rozwinąć tę ostatnią myśl? :D Quote
Recommended Posts