r4d3x Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Siema!! Mam AK47S [CYMA028S] i chcial bym wymienic w nim sprezyne stockowa na m120... oczywiscie przy wimianie sprezyny by wszystko bylo dobrze zamierzam wymienic jeszcze prowadnice sprezyny na lozyskowa kulkowa no i lozyska kulkowe oczywiscie by zmniejszyc opory i zeby jakos to "banglało"... I tu mam takie pytanie do uzytkownikow w/w aeg'a lub do osob kotre maja pojecie o jego upgrejdzie :D czy wytrzyma GB i jego elementy czy rozsypia mi sie zębatki?? Co do zębatego to z tego co wyczytalem na stronie taiwangun.com z kad kupowałem no to zebatki za wzmocnione stalowe a nie zwykłe aluminiowe bodajze (niewiem jakie sa najzwyklejsze) co sadzicie czy uda sie to zrobic bez efektu zmielonych zebatek czy tez innych czesci....?? chcial bym na poczatku wymienic to a puzniej bym po woli wymienial pozostale zeczy :) i jak to wypali jaka bateria to uciagnie?? bo stockowa raczej m120 nie da rady.... Quote
thor_ Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 A kilka tematów niżej jest 26 stronnicowy temat o łupgrejdzie cymy AK47 :wink: Ale po co wchodzić tam i znaleźć wszystkie odpowiedzi skoro można zawracać glowę od nowa tym samym.... :wink: O rany zapomniałem że Cymowski AK47S jest zupęłnie inaczej zbudowany niż Ak47.... :wink: Quote
Recommended Posts