Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema!!

Mam AK47S [CYMA028S] i chcial bym wymienic w nim sprezyne stockowa na m120...

oczywiscie przy wimianie sprezyny by wszystko bylo dobrze zamierzam wymienic jeszcze prowadnice sprezyny na lozyskowa kulkowa no i lozyska kulkowe oczywiscie by zmniejszyc opory i zeby jakos to "banglało"...

I tu mam takie pytanie do uzytkownikow w/w aeg'a lub do osob kotre maja pojecie o jego upgrejdzie :D czy wytrzyma GB i jego elementy czy rozsypia mi sie zębatki??

Co do zębatego to z tego co wyczytalem na stronie taiwangun.com z kad kupowałem no to zebatki za wzmocnione stalowe a nie zwykłe aluminiowe bodajze (niewiem jakie sa najzwyklejsze) co sadzicie czy uda sie to zrobic bez efektu zmielonych zebatek czy tez innych czesci....?? chcial bym na poczatku wymienic to a puzniej bym po woli wymienial pozostale zeczy :) i jak to wypali jaka bateria to uciagnie?? bo stockowa raczej m120 nie da rady....

Posted

A kilka tematów niżej jest 26 stronnicowy temat o łupgrejdzie cymy AK47 :wink: Ale po co wchodzić tam i znaleźć wszystkie odpowiedzi skoro można zawracać glowę od nowa tym samym.... :wink: O rany zapomniałem że Cymowski AK47S jest zupęłnie inaczej zbudowany niż Ak47.... :wink: