Giersu Posted July 14, 2002 Report Posted July 14, 2002 20 lipca, GWNh organizuje spotkanie- tym razem w Szczecinie (zawsze polskim). Wszystkich chętnych do wspólnego postrzelania Maniaków, serdecznie zapraszamy; ewentualnych zainteresowanych prosimy o info- albo tutaj, albo mailem, tudzież telefonicznie do mnie (Giersik). giersik@hot.pl 0501 774 507
Wolf Posted July 15, 2002 Report Posted July 15, 2002 Mam jedno pytanko czy jest przewidziany jakis bardziej zorganizowany wyjazd z Poznania ?
Wit Posted July 15, 2002 Report Posted July 15, 2002 Jedziemy w dwa samochody, przewidujemy zrzutkę na paliwo. Łącznie jest zatem 8 wygodnych lub 10 niewygodnych miejsc.
Wit Posted July 21, 2002 Report Posted July 21, 2002 Szczecin "ostrzelany". Giersiku, wielkie dzięki za zorganizowanie wspaniałego spotkania, wynalezienie super terenu i za wszystko ogólnie.:)) Wszystkim uczestnikom dziękuję za wspaniałą zabawę - ślady po komarach stanowią bardzo miłą pamiątkę spotkania w Szczecinie - Policach. Jeszcze raz wielkie dzięki Giersik, Koledzy z Choszczna i Szczecina za wspaniały dzień. Pozdrawiam Wit _______________ HVO
Giersu Posted July 22, 2002 Author Report Posted July 22, 2002 Cóż, nie zdążyłem być pierwszy... :o) To ja dziękuję z całej siły wszystkim, którzy przybyli- bylo mi naprawdę miło Was gościć.
Recommended Posts