qbas187 Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 tak sie zastanawiam czy kupić ten karabin czy steyra i sam już nie wiem,ten chociaż ma kolimator ale nie podoba mi sie dodatkowa tłumik,głupio z nim wygląda,sam nie wiem już,co lepsze,to czy steyr? :killer:
Pajlot Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Nikt ci nie każe biegać cały czas z tłumikiem. Pozdro.
Levvy Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 tak sie zastanawiam czy kupić ten karabin czy steyra i sam już nie wiem,ten chociaż ma kolimator ale nie podoba mi sie dodatkowa tłumik,głupio z nim wygląda,sam nie wiem już,co lepsze,to czy steyr? maniak_killer.gif Taa kolimator z rurki pcv, z kosmicznym krzyżykiem z ABS'u pośrodku ; p
ramiel Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 nie tylko z krzyżykiem bo jeszcze widziałem z kółkiem na szynie montażowej "nie_wiem_jakiej"
Mariusz Komando Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Wlasnie zastanawialem sie czy to jest jakas replika. Dzieki za info! TO w oryginale chodzi na .45? Isnieją różne odmiany oryginału na naboje kalibru 9 mm, .40 lub .45 A z pojemnością magazynka też bywa różnie 10, 15 lub 30 nab. (9 Para) 10, 15 nabojów (9 x 21 IMI) 8 nabojów (.45 ACP)
Dave-o Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 o kur.. wygląda jak karabin batmana...powinni dodać do zestawu jeszcze maskę batmana i pelerynę :-P
grzechotnik Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ja go w rękach trzymałem ale nie strzelałem. Prezentuje się świetnie.(ciekawe ile ciężarków w niego włożyli) Ciężki, w miarę wyważony , chwyt jest nawet wygodny , ale ja bym na tanich militariach nic nie kupował. Lepiej kupić na allegro od użytkownika masterbator czy jakoś tak , on ma dobry i tani sprzęt. Powodzenia... :F :D Ja polecam kupić to coś: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=60209 Nie chcę kłamać ale trafić w człowieka z 30m na serii to nie problem. Lepsze to po tuningu niż Glock 18 Cymy. Pozdrawiam serdecznie.
Recommended Posts