M4rcio Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Wszystko o tej replice. Czy jest to prawie to samo co m9 czy juz udoskonalona nie psujaca sie po pol roku. -oplacalnosc -osiagi I ktore repliki pistoletow macie i polecacie.(gaz) Polskie znaki !!! CHEMIK Quote
kirs Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 ja mam berette full metal z : http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=20 polecam, mecze juz ja od 3 tygoni, zasieg przyzwoity (nie wiem ile w metrach- na oko ~30 m, ale biorac pod uwage ze jest to "boczniak", wiec dla mnie prawie tylko na budynki). dzwieki jakie wydaje replika sa kapitalne, przeladowanie i blow-back powalaja:) jak bym jeszcze raz wybieral cos na klamke, to wybral bym ja jeszcze raz. pzdr kirs-chattab //jesli ktos chce dokladne zdjecia to pisac na maila kirs@tlen.pl Quote
Nosferatu Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 gnat super (mówie o full metalu m9 z kjw ale nie 2007) gdyby nieto że mój jest już praktycznie niezdolny do strzelania po jednej dużej butli gazu, ale może poprostu mam pecha. Dopóki sie nie zepsuł byłem z niego super zadowolony, w bezpośredniej konfrontacji z m16a2 z tm wypadał o niebo lepiej zasięg(i to bez regulacji hop-siup) celność i ten metal:)i ten zamek i ten kop- poprostu super. Ale niestety moje szczęście sie skończyło:( zobaczymy ile mnie będzie to kosztowało teraz Quote
arsenlupen Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Mam tę giwerkę i sprawuje się naprawde przyzwoicie. Jedyne co zaobserwowałem to rozregulowujący się HU (przestaje podkręcać), ale aby tak się stało trzeba trochę postrzelać, poza tym może to być wina zbyt intensywnego smarowania w moim orzypadku. No i jak już ktoś zna swoją broń to jest tylko chwilka i już znów jest ok. Ja dokręcam na maksa i cofam trochę więcej niż jeden obrót. Quote
jw801 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Mam Verteca z KJW (full metal) od ponad 1,5 roku. Żadnych problemów, polecam. Quote
gryncek1 Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Też mi się rozregulowuje hopek chodź rzadko i szybko się go podkręca, mam też colta z we w tej samej cenie, według mnie beretta jest o niebo lepsza nic więcej mi się z nią nie dzieje a tyle razy mi spadła i wyrzuciła kuleczki w stronę przeciwników "zabijając" kilku :mrgreen: :killer: Quote
Recommended Posts