Karolhunter Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Witam. Chcialbym poznac wasze pomysly na zbudowanie obozowiska w terenie zalesionym. Obozowiska maja miec charakter typowo militarny. Mile widziane plany i projekty. :uśmiech: ;-)
thor_ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 W lesie nie możesz sobie nic zbudowac chyb ze masz ochote na mandaciki.... Co rozumiesz od poeciem obozowisko?? wały/nasypy ziemne, drut kolczasty, wieże, okopy, bunkry, stanowiska kmów, moździerzy...????
adam14 Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Poproś thor-a on chyba jest geodetą wytyczy wam miejsce pod budowe. Sorrki poniosło mnie . :mrgreen: Poszperaj w SPEC OPS. http://www.specops.com.pl/main.htm
Karolhunter Posted January 26, 2007 Author Report Posted January 26, 2007 spoko z tym ze ja niemam na mysli konkretnych lasow tylko jakies wieksze skupiska drzew na nieuzytkach czy kolo mokradel takich jakie sa w okolicach Tomaszowa lub Szprotawy :-o
wiesiu_de_monkey Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Bierzesz łopatę, kopiesz kilka dołów, ziemię do worków, jak zabraknie worków, to wały ziemne, tu i ówdzie pierdzielnij gałązki i masz. Możesz siedzieć, póki Ci się nie znudzi lub ktoś Cię stamtąd nie wygoni. Wielka mi sztuka :-F
Thad Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Zacznij od uzyskania zgody właściciela terenu ;)
Raddar Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 To nie jest takie proste, mam teren dość duży i zrobienie czegoś wielkiego, dobrego, ogrodzonego i takiego żeby nikt nie rozwalił graniczy z cudem. Po trzech dniach barykady byly wszedzie porozwalane.
Px Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ewentualnie można sie wybrać na totalne zadupie 8) Albo wykupić kawał ziemi...
Recommended Posts