Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BDU - problem

Recommended Posts

Guest redbaron
Posted

witajcie!

ech ciezkie jest zycie duzego czlowieka... mianowicie, chce sobie kupic mundur BDU (spodnie + bluza) w kamuflarzu woodland w rozmiarze medium-xlong... i tu pojawia sie problem - przeszukalem wszystkie znane mi skelpy, forum i... nic nie znalazlem... jezeli ktos z was wie gdzie mozna byc dostac bdu w potrzebnym mi rozmiarze to prosze, zeby napisal gdzie (moze byc nowy albo uzwany, kopia albo oryginal, bylebym medium-xlong w woodlanda)

z gory dzieki

Posted

Na allegro rzadko pojawiają się aukcje z takim rozmiarem, bo jest on po prostu rzadki. Ale jestem pewien, że przynjamniej kilku sprzedawców (nie podam przykładów, żeby nie zostać posądzonym o kryptoreklamę :) ) mam możliwość ściagnięcia pasujacego Ci kompletu w ciągu kilku tygodni. Najczęsciej zaznaczają taką możliwość na swoich aukcjach. Przeszukaj dział "oryginalne" w katerogii USA -> umundurowanie i znajdź kogoś takiego

Guest redbaron
Posted

youngee---> a moglbys mi podeslac nicki tych sprzedawcow na pw? bylbym wdzieczny, zaweziloby to zakres moich poszukiwan:)