Guest redbaron Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 witajcie! ech ciezkie jest zycie duzego czlowieka... mianowicie, chce sobie kupic mundur BDU (spodnie + bluza) w kamuflarzu woodland w rozmiarze medium-xlong... i tu pojawia sie problem - przeszukalem wszystkie znane mi skelpy, forum i... nic nie znalazlem... jezeli ktos z was wie gdzie mozna byc dostac bdu w potrzebnym mi rozmiarze to prosze, zeby napisal gdzie (moze byc nowy albo uzwany, kopia albo oryginal, bylebym medium-xlong w woodlanda) z gory dzieki Quote
Jangi Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Na allegro rzadko pojawiają się aukcje z takim rozmiarem, bo jest on po prostu rzadki. Ale jestem pewien, że przynjamniej kilku sprzedawców (nie podam przykładów, żeby nie zostać posądzonym o kryptoreklamę :) ) mam możliwość ściagnięcia pasujacego Ci kompletu w ciągu kilku tygodni. Najczęsciej zaznaczają taką możliwość na swoich aukcjach. Przeszukaj dział "oryginalne" w katerogii USA -> umundurowanie i znajdź kogoś takiego Quote
Guest redbaron Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 youngee---> a moglbys mi podeslac nicki tych sprzedawcow na pw? bylbym wdzieczny, zaweziloby to zakres moich poszukiwan:) Quote
scizophrenikz Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 szukaj u gunsmoke'a, jak nie ma na stanie aktualnie to napisz do niego. ewentualnieduzo umundurowania mozna znalezc na e-bej'u. pzdr Quote
piotrekSGUS Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Mam namiary do gościa z allegro, który sprzedaje min. mundury BDU. Podam Ci nr. gg do niego (PW), zagadaj, może ma ;). Quote
Recommended Posts