Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest M_a_r_c_i_n
Posted

A jakie części zewnętrzne są w nim z metalu?

Zamek?

Czy to prawda, że przy przeładowaniu słychać taki dźwięk, jak w prawdziwej broni, jak to pisze w komentarzach w sklepie?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Też posiadam ten Glock-G18 i powiem tyle ,że jak jest 7*(stopni celcjusza) i niżej to jesteśmy skazani na 0,12g lub 0,15g bo 0,20g lecą na 9m ,ale itak 0,12g znosi na bok jak niewiem 0,15g nie prubowałem. Pozatym w mojej replice tak samo jak MaxXxi47 rozwalił się spust naprawdę powinien być metalowy jak większość jego części.

Naprawiłem go klejem Super Glue. Wogulę wszystek mechanizm znajduję się w zamku.

Także broń dobra jako broń podręczna ,ale nie przy zbyt niskich tęperaturach ( nie mniejszych niż 12* )

Ogulnie Polecam Wszystkim 8-)

• 1 month later...
Posted

lol Mi też złamał się ten dyndzel od spustu :D Ale wywaliłem zniego dużo kulek nawet. Kupiłem drugą sztuke ale z laserem (laser osobno, 29zł) (ciekawostka: jak tym laserem z okno jedździłem po mgle to widać była drogę lasera, wyglądało to jak z jakiegoś filmu typu Star Wars :D)

Jednak jakość tej drugiej sztuki jest gorsza tzn nie rozbierałem jeszcze zamka bo nie było potrzeby ale lufa zewnętrzną jest z gorszego plastiku/gorzej zrobiona.

Dalej jestem za !

Posted

Panowie mam pytanie, jak rozłożyć tego glocka by nic nie połamać?

Ogólnie wykonanie całkiem spoko jak za tą cenę, faktura tworzyw ok wszystko robi wrażenie dość masywnego i wytrzymałego abs-u.

Mam go od 2ch dni i chętnie bym pokombinował z tym HU.

• 4 months later...
Posted (edited)

Jeżeli chodzi o rozbieranie to najprościej jest tak,włóż pusty magazynek, naciągnij zamek, powinien zostać w tylnej pozycji, następnie wyciągnij w dół zawleczkę zamka ( Tylna ścianka zamka, taki kwadracik) , siedzi dosyć mocno. wyjmij magazynek. Krok następny: Nad spustem z obu stron jest takie małe suwadło, lewą dłonią kciukiem i palcem wskazującym pociągnij je w dół , z obu stron na raz i przytrzymaj, następnie zwolnij zamek i podano do stołu, gotowe :) . A jak będziesz miał flaki na wierzchu to już będziesz wszystko widział co i jak.

Edited by kombat69
  • 6 months later...
Posted

mam ten pistolet, nie jest zły, tylko tam gdzie blokuje się zamek gdy nie ma kulek jest takie wcięcie w plastiku. Lepiej nie blokujcie często guna, bo to wcięcie się zetrze. W rozkręceniu łatwe, broń wytrzymała. Nie stosujcie w niej kulek ze szwami. I uwaga-sprężyna po jakimś czasie się ,,ściąga" przez co replika zaczyna strzelać fatalnie. wystarczy wyjąć i trochę rozciągnąć :). Moja ocena-4/5