mieciu-saper Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 zabawa przednia :wink: nom tylko te osiągi pozdrowienia dla NIEBIESKICH :!: :lol: Quote
biluu Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 wszystko fajnie, tylko w artykule nie jest nic wspomniane o Sławnie i Koszalinie, które jakby nie patrzec stanowiły sporą grupe ludzie. ba. na zdjęciu załączonym do artykułu znajduje się osoba z Koszalina :/ Quote
Dosiak Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Moim zdaniem impreza byla troche szczerze mowiac niedopracowana. Majowka byla zdecydowanie lepiej zorganizowana. Zalozenia scenariuszy byly monnotone i niedopracowane oraz malo zroznicowane ( np fakt ze mniej liczebna grupa szturmowala budynek lub tez fakt ze jedna grupa miala caly czas sie bronic z zalozenia reszty nie chce mi sie wymieniac) teren jest taki spobie i sie szybko mzoe znudzic ( takie jest moje zdanie prosze nei bluzgac ;-) ) ale sam fakt spotkania duzej grupy ludzi wystarczyl zeby sie przyjemnie pobawic :uśmiech: Proszę używać polskich znaków CHEMIK Quote
Gefrajter Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Nieżle to Dosia ujoleś , zgadzam sie z tobą. Koszalin , Sławno i Darłowo jak by nie było razem tworzył 1/3 wszystkich zlotowiczów ale to świadczy o czymś innym i nie warto o tym pisać . Oprócz tych potknięć co wymienileś na pewno duży wplyw miała pogoda , temperatury w okolicach -4 do-8 raczej osłabiają morale .Ale było wdzięcznie i do nastepnego razu. http://www.kol24h.pl/index.php http://www.kol24h.pl/index.php?option=com_...ry&catid=25 Quote
Marcinek83 Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Dosiak, grupa która nacierała była niezniszczalna, terenu nie widziałeś na dobra sprawę, widziałeś tylko 15% tego wszystkiego. Dużo by mówić, lepiej zapomnieć. Quote
grubybojack Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Mi się podobał bardzo jeden scenariusz ( ten gdzie grupa pomaranoczywych, w której bylem) musiala bronic 3 budynów. Tam si eczulo taki jakis wewnetrzny klimat.:) Ogolem bylo fajnie ze można bylo spotkac sie z taka iloscią uczestnikow. No ale nie ma chyba impezy, w ktorej nie ma minusow :) Scenariusze moglybyc troszke bardziej dopracowane, teren faktycznie nie jest zbyt zrozniocowany.... fakt jak Marcinek83 powiedzial ze nie widzielismy wszystkiego, ale na plycie lotniska nie znajdziemy przeciez bardzo duzej różnicy w terenie. Ogolem zlot oceniam na plus i życzę jeszcze lepszej organizacji Majówki na Borneo :) bo w 2006 było zaje... :) Pozdro dla wszytskich. Quote
decybel Posted February 13, 2007 Author Report Posted February 13, 2007 Widzicie Panowie są plusy i minusy jak na każdej "imprezie". Nie ukrywajmy jednak, że tego co miało miejsce w niedziele nie można porównywać do Majówki, bo ta jest przygotowywana znacznie wcześniej i wszystko jest dopracowywane przez dużą ilość osób, by całość ostatecznie coś sobą reprezentowała. Muszę się pochwalić, że nawet dziś byłem w Borneo załatwić parę spraw związanych z Majówką ... już możecie się cieszyć :) Najeździcie się Ziłem :) i tym razem będzie trochę więcej biegania po lesie. Jednak co do zlotów czy innych spotkań, to wszystkie tego typu przedsięwzięcia tworzą ostatecznie sami uczestnicy i im lepiej się wszyscy dogadają tym milsze będą wspomnienia z udanej zabawy. Tak jak było wspominane przed organizacją 11 lutego, spotkanie to miało w głównej mierze za zadanie zebranie w jednym miejscu większej liczby osób co się raczej w okresie zimowym nie zdarza, stąd powstała taka inicjatywa. Jak by nie było każdy się bawił i chyba nie ma co narzekać :) W maju powinno być cieplej, a już na pewno bez śniegu :) Pozdrawiam i zapraszam na Majówkę. decybel Quote
Recommended Posts