Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

wlasnie przebywam w Belgii i sprawdzam temat legalnosci Air Soft'u w tym kraju.

Jak na razie znalazlem kilka grup w swojej okolicy wiec niedlugo udziele szczegolowych informacji.

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
Posted

Witam

wlasnie przebywam w Belgii i sprawdzam temat legalnosci Air Soft'u w tym kraju.

Jak na razie znalazlem kilka grup w swojej okolicy wiec niedlugo udziele szczegolowych informacji.

Pozdrawiam

Czesc.

Siedzę wprawdzie w Niemczech, ale do granicy belgijskiej mam kilkadziesiąt km.

Można by coś zoorganizować. Czekam na odzew.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam Panów. Ja wybieram się do Brukseli w tym miesiącu i stąd pytanie: czy warto brać ze sobą sprzęt? Da się coś tam wykombinować? Bo to jedyna moja bolączka by była po wyjeździe - brak mojej ulubionej rozrywki...

Pozdro

Posted (edited)

Warto, tylko lepiej, żebyś nie ciągnął go przez Niemcy...

Kurde... To którędy? Pocztą nie wyślę. Aż tak strasznie jest? Nie oddam moich zabawek :killer:

Aha, zakładam że siedzisz też w belglandzie?

Edited by SirEck
Posted

Nope, po prostu pamiętam, że historii z konfiskatą replik w Niemczech (na granicy) było już na tym forum opisywanych kilka.

Poza tym, poczta to nie taki zły pomysł, tylko ktoś musiałby je wysłać :mrgreen: .

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

No prosz :-P jednak ludzie są. Oostende mówisz... Byłem tam niedawno, fajne miasto. Na długo zostajesz? Znasz jakichś chętnych? Bo mnie łapy swędzą, tak długo nie strzelałem :mrgreen: W Brukseli znalazłem sklep z replikami, ale z AEGów to głównie Marui, a gaziaków Marui i KSC ma gościu. No i trochę Cyberguna.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

W praktyce wygląda to tak, że na drogach, parkingach lub nawet na autostradach, ustawiane są lotne patrole, które prowadzą kontrolę przez kilka godzin, następnie się przemieszczają. Kontolowane są pojazdy z tzw. grup ryzyka lub wybierane losowo, czy też podpadające wyglądem lub zachowaniem na drodze.

W zależności od funkjonariusza i jego oceny sprawdzne są tylko dokumenty lub bagaże, a niekiedy nawet cały samochód. Szczególnie często kontrole te występują w pasie nadgranicznym. Holandia (oraz kontrole na trasach tranzytowych do tego państwa) jest traktowana szczgólnie z uwagi na liberalne prawo i częste wizyty zagranicznych gości w "Coffeshopach".

• 1 year later...
Posted

Czyli jest dla mnie nadzieja.

Miło przeczytać ze w końcu coś się może się zmienić.

Mieszkam w Antwerpii od 4 lat i nie miałem nadziej ze uda mi się kogo znaleźć, a tu proszę ...

Co prawda dopiero zaczynam zabawę w asg, ale może w końcu to zmotywuje mnie do inwestycji w sprzęt.

GG 8467275

• 4 months later...
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Witam,

Czy airsoft w Belgii ma jakies ograniczenia (jak np. ograniczenie FPS'ow w Irlandii, kolorowe bronie lub pomaranczowe koncowki na repliki) ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz,

Kristupas

• 3 weeks later...
Posted

witam mieszkam w belgi w miescie Arendonk i jestem zainteresowany strzelankami w okolicy w polsce jestemczłonkiem NGA z tczewa zaintereaowanych proszę o kontakt przez wmasg

• 6 months later...