Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

stronka wczytuje sie ale z głównej nie moge wejść nigdzie dalej.

Safari 2.0; Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; pl; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1

Strasznie mi przykro ale to doprawdy raczej jakis chwilowy problem z serwem. Jak dotad jestes pierwsza osoba, ktora zglosila problem. Sprobuj wejsc jeszcze raz i daj mi znac na PW jesli dalej bedzie nie tak.

Posted

Opera wyświetla komunikat, że strona nie jest zweryfikowana czy nie ma jakichś tam certyfikatów i po sprawdzeniu w bazie oszustw również to stwierdza i ewentualnie prosi o opinię o tej stronie po czym odsyła na stronę, gdzie można to zrobić.

Coś macie chyba nie tak albo z serwerem, albo z domeną - może czegoś brakuje, u mnie jak admin zmienił IP sieci mialem problem z Ircem, poczŧą i ogólnie był bajzel - brakowało rev dnsa czy czegoś takiego ;)

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted (edited)

Portalik Plutonu Sił Specjalnych zmienił adres, obecny to www.pssasg.pl, na razie trwają prace porządkowe po przenosinach na inny serwer, które nastąpiły z małymi stratami materialnymi :)

Zapraszamy (krytyczne, ale konstruktywne uwagi, hehehe, mile widziane).

Edited by Black
  • 5 months later...