Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Zajrzeć do instrukcji ?

Tak zupełnie na poważnie w instrukcji jest to przedstawione dosyć obrazowo(strona 7).

To samo tylko ubrane w słowa można znaleźć też w necie:

1

2

Edited by Verdin
Posted

Wyjołem już GB, zrobiłem co chciałem. Teraz mam problem taki, że nie umiem ustawić selektora tak, aby działał obustronie. A instrukcja wcale nie pomaga.

Posted

tam było pokazane że trzeba prawidłowo obracać selektorem tak samo przy rozbiórce jak i przy składaniu , ja to robiłem dokładnie tak jak było w instrukcji pokazane i żadnych problemów z karabinkiem nie doświadczyłem.

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Z tego co gadałem kiedyś z chłopakami z Krakmana to mówili że powinna pasować, bo boyia wzorowała sie na CA, a ile w tym prawdy to nie wiem sam mam rozwalona kolbę i czekam na jakiś zamiennik. Ciekawe czy składana z masady by nie pasował, może ktoś próbował ??

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Ma ktoś SCAR-H z CA i mierzył prędkość wylotową? Powinno być około 320 fps. Kupiłem takiego pół roku temu i niedawno miałem okazję zmierzyć fps - wyszło około 390 w stocku (nie żebym miał o to pretensje, ale dziwne trochę).