Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam ,mam problem z dwoma częściami , jedna taka mała nie wiem gdzie ma być a druga to sprężynka taka mała :

dsc00001ls7.jpg

Prosił bym o opisanie gdzie te części mają sie znajdować.

Z góry dziękuje i pozdrawiam 8-)

Posted

Jak rozkladalem to mialem tena sam problem.

I nie wsadzilem tych czesci:D:D

Nie przeszkadza to w niczym ,tylko te cos z tylu co odskakuje to nie mozna tego zablokowac w tylnej pozycji.:D

Posted

To plastikowe to od blokowania kurka w tylnej pozycji, a sprężynka od spustu. Bez zdjęć trudno wytłumaczyć, ale może sam dojdziesz (ja siedziałem nad tym ze dwie godziny).

Posted

Aha, dodaje zdjęcia , jak ktoś może mi powiedzieć , przerobić zdj. tak abym wiedziedził gdzie to ma sie znajdować :wink:

Z góry wielkie dzięki !

Pozdro

Zdj. :

dsc00001an1.jpg

dsc00002qb7.jpg

dsc00003uc7.jpg

Posted

Drugie zdjęcie - powinien być na trzpieniu który znajduje się w tulei o współrzędnych 48% szerokości od lewej i 69% wysokości od gory. Nie mam jak zaznaczyć, ale to wyczerpuje mozliwości :P Pisze o tym czarnym w kazdym razie. W dodatku powinno zahaczać o sprężynkę, której na zdjęciu niestety nie widzę.

Pozdrawiam,

Weq

Posted

Tego trzpienia nie mam ,dorobie go z drutu . A co do tej sprężynki której nie widzisz to nie mam innych części . Wszyskto złożone jest oprócz śrubek i tych dwóch o których temat :) .

Prosił bym jeszcze o opisanie części nr 1 (sprężynki która jest podobno jakoś do spustu .

Jeszcze raz z góry wielkie dzięki !

Pzdr

Posted

Ta sprężynka od spustu jest umocowana na trzpieniu, którego nie ma na zdjęciach (jest gdzieś pod tym "pudełkiem" ze zwalniaczem tłoka), jednym końcem opiera się o taką podłużną część połączoną ze spustem, a drugą o ściankę gniazda magazynka. Mogłem coś pokręcić, bo nie mam przy sobie deserta, żeby go rozebrać.

• 2 weeks later...