Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hi-cap do AK od CYMY (platik)

Recommended Posts

Posted

Mam na oku low-capy.

Jednak nie w tym rzecz żeby mieć dobrze podający magazynek za wszelką cenę. Nie interesuje mnie zakup nowego, tylko usprawnienie posiadanego.

Posted

Spróbuj go potraktować młotkiem i śrubokrętem :twisted: , to naprawde bardzo często działa i to skutecznie. Sprawdziłem łopatologicznie na wielu własnych rzeczach, po rozbieraniu kompasu :mrgreen: młotkiem i śrubokrętem w celu naprawy nie mam już wątpliwości że w wielu przypadkach warto zaryzykować tą metodę (kompas oczywiście był ruski, stary jeszcze z czasów PRL chyba albo starszy, nie wiem dokładnie). A swoją drogą to słyszałem że z tymi plastikowymi Hi-capami Cymy często tak bywa, chyba najrozsądniejszym wyjściem będzie jednak wymiana maga. Oczywiście po zabawach z młotkiem i śrubokrętem ;-)

PS: swój magazynek, karabinek, radio i pare innych rzeczy też tak rozbierałem i naprawiałem i działają :-P .

Posted

jego nie idzie naprawic, rozlazi sie na boki, strzela krotkimi seriami, jest tandetnie plastikowy, zacina sie - próbowalem wszystkiego rozkrecalem smarowalem i nic, ponoc te metalowe dawane u krakmana sa dobre juz

Posted

rozbierz magazynek i poszukaj w którym miejscu jest cos nie tak... wiem że łatwo mówić ,ale jak się ma magazynek w czesciach to mozna łątwiej dojsć do usterki niz łamać sobie głowe nie zagladajac do magazynka ;)ja miałem problem ze swoim magiem , ponieważ w środku był taki jeden plastikowy element troszkę za długi i kulki się klinowały tam i nie chciały "sie podawać " :D

Pozdrawiam

Diablo