Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Co sądzicie na temat bardzo tanich replik, które są do kupienia nawet w kiosku ( 8-) lekko przesadzam 8-) ). Czy waszym zdaniem warto przerabiać je w jakikolwiek sposób, a jeśli tak, to jakich zmian można w nich dokonywać?

Posted

Jak na mnie jeśli masz coś w granicach 40-80zł to spokojnie możesz to podkręcić, koszty niewielkie, a osiągi większe. :killer:

Zawsze można w takim gunie wymienić lufe na popularną "precyzyjna z OBI" i podkręcić sprężyne( minimalne rozciągnięcie lub podłożenie czegoś).

Posted

Rurki o średnicy 8mm.Jest to średnica zewnętrzna ale tak musisz podać. One mają średnice wewnętrzną ok 6mmnajlepiej weź kulkę i zobaczy czy przeleci przez lufę jak przeleci wolno to znaczy ze lufa jest dobra.

Posted

MAM MP5A5 CYMY, SCORPIONA DOUBLE EAGLE ORAZ SIG SAUERA P 228 (NIE WIEM JAKIEJ PRODUKCJI) ALE MÓWIĄC O TYCH Z KIOSKU MAM NA MYŚLI TAKI MAŁY, CHYBA WEIBAO, PRZYPOMINAJĄCY NIECO WALTHERA PPK

• 2 months later...
Posted

Moim zdaniem nie ma sensu przerabiać tanich sprężynowców, no bo co tam przerobisz?- prawie wszytko to już lepiej kupić dobre części i sobie samemu złożyć.

• 2 weeks later...
Posted

Kiedyś bywałem regularnie w Lublinie i pamiętam całkiem niezły sklep modelarski. Tylko nazwa ulicy gdzieś mi umknęła, bo to dawno było... Ale może od tej pory macie jakieś nowe sklepy o tym profilu?

U nas w sklepach z modelami i akcesoriami rc można dostać niezłe rurki, czasem nawet mosiądzowane o różnych średnicach - biją na głowę alu castorurki.

Posted

Jeśli chodzi o warszawskie sklepy to na mokotowie w galeri mokotów jest jeden dość dobrze zaopatrzony.Ogólnie w prawie każdych warszawskich centarach handlowych są takowe sklepy,większe lub mniejsze...

• 1 month later...