Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

co?? nadal, nawet po wczorajszym Rambo First Blood (na polsacie) chcesz tego krotkiego Xma??

a jak porownacie ten model HFC:

http://www.tajgun.pl/opis.php?lp=248

Karabinek M177, kaliber 6 mm ASG.

Wykonany w skali 1:1

Materiał: ABS 80% stanowią części wykonane z metalu.

Długość: 835 mm

Szerokość: 65 mm

Wysokość: 80 mm

Kolor: czarny

Waga: 2,72 kg

Cena: 462.00 zł

Tylko ciekawe co oznacza te 80% czesci z metalu, bo jesli to chodzi o mase no to nic dziwnego.. po to wlasnie sie umieszcza te cięzarki w srodku broni. Podczas gdy caly karabin jest z plastiku ważącego: 0,544kg

To by sie nawet zgadzało...

pozdr, Tomek

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z 450 zeta będe miał w pzyszłym tygodniu (powinienem mieć:) więc raczej kupie tma. Jak się wciągne w ten asg to może w przyszłym roku uzbieram z odrobiną szczęscia na jakiegoś elektryka, ale jak narazi sprężynką bedę się bawił :D

Posted

Hooah Robson !!! Chłopie co ty jadasz, że do rymu gadasz he he. Pięknie Ci to wyszlo "Brak funduszy mnie nakłania do kupna Cyber Gun'a". Pozdrawiam Cię poeto nadworny i kliknij czasem do mnie na GG, bo juz dawno nie rozmawialiśmy.

Posted

Ja na twoim miejscu bym czekał aż uzbieram na TMa.

Naprawdę długie sprężynki TM, są dużo lepsze (zarówno pod względem wykonania, osiągów i żywotności) od np. CG czy HFC.

Jeśli nawet kupisz tego HFC czy CG i będziesz zadowolony, to jak będziesz miał w przyszłości okazję zobaczyć TMa, to będziesz żałował że go nie zakupiłeś.

Posted

To prawda, ja żałuje że kupiłem xm'a z CG za 339zł w czerwcu i nie poczekałkem do 20 sierpnia na xm'a z TM za 440zł... Teraz mysle o zakupie jeszcze jednego sprężynowego xm'a właśnie z TM :wink: bo żal mi, że się w magazynie po takiej cenie marnuje :)

Posted

no i chyba tak zrobie poczekam dluzej ale kupie TM'a bo przeliczylem kase mi dostepna i powinno starczyc a jesli nie starczy to trudno chyba sie skusze na MP5 Tm czyli moja ewentualnosc :D

P.S. Ghost nie moge bo przyszedl rachunek za telefon i przyszlo troszke wiecej ponad przecietnosc :D wiec na gg bede we wrzesniu bo wtedy bedzie u mnie stale zakladane :D

Posted

ludzie TM to jest TO......zresztą Robert sam ostatno widziałeś :) .......MP5 moge każdemu polecic gorąco.....ale jak macie kase to na 100% lepiej kupić tego XM z TM

Posted

oj widzialem i slyszalem i strzelalem juz tej twojej MP5 i widze, czuje i rozmyslam. eeeeeeeeeeee ja tam wole XM'a MP5 to tylko glupia ewentualnosc jak nie uzbieram calosci na XM