BlueGun Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Witam. Odwiedziłem ostatnio nowy sklep w Kielcach Vive Army Shop i nabylem takie oto cudo: Bluza krojem identyczna z BDU , ciemnogranatowy Rip-Stop , wzmocnienia na rękawach , posiada jedynie górne kieszenie każda zapinana na dwa kwadratowe rzepy. Metka: COAT , OPERATIONAL DRESS , USCG BLUE 3362 , SPO 100 - 99 - D - 0343 , 50 % Cotton / 50 % Nylon , American Apparel , Inc. Do tego pod patkami kieszeni niewyraźne ale jednak oznaczenia cyfrowe jak na kontraktowych BDU. Hmm. czyżbym trafił kontraktową bluzę dla US COAST GUARD? Bo jest na rynku masę komercyjnych BDU w różnorakich kolorach także granatowym... Aha jak ktoś zbiera wszystko związane z Legią Cudzoziemską to widziałem extra bluzę dresową z nadrukami Legion Etrangere z tyłu (nie wiem dokładnie jak się to pisze) i charakterystycznym wybuchającym granatem z przodu. Ale cena była doprawdy zaporowa :wink: Quote
Recommended Posts