loot Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Witam Kupiłem dziś swoją w.w - pierwszą replikę ( na razie tylko sprężyna ) . Jestem zaskoczony ?, że z 2 metrów, może 2,2 nie przestrzeli na wylot pudełka po butach, a nawet opakowania w które była zapakowana. Z tego co się orientuję to jedynym sposobem jest wymiana sprężyny na mocniejszą ( może się mylę , że jedynym ? ). Wiecie może gdzie gdzie można takową sprężynę kupić ? Lub dawajcie inne pomysły- jakby jakoweś były. Pzdr i dzięki loot Edit. Skoro to nie jest tania replika to przepraszam - nie wiedziałem. Włożyłem jakiś 1,5 cm walec przed sprężyne i z tych 2,2 metra przebija pudełko, więc sądzę, że ta replika zniesie duży modding. Wie ktoś może, jaką sprężynę najmocniejszą można wsadzić ( i gdzie dostać ), lub wymienić jakieś malutkie - tanie części + spr. aby był maksymalnie wyżyłowany i się nie rozleciał ? Quote
cosmo Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Przykro mi że cię zgaszę (albo nie) ale mimo wszelkich zalet tej repliki, a zwłaszcza wymiana spręzyny na mocniejszą zakończy się zniszczeniem bebechów po krótszym lub dłuższym czasie :???: Ja ową replikę mam i jestem z niej zadowolony choć nic w niej nie dłubałem :lol: pozdr Quote
koonik Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Używam jej jako bocznej i nie widzę powodów do ciągnięcia tego. Sprężyny raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet to pamiętaj, że już po ok 1000 kulek przy stockowej konfiguracji wyrabia się ten dzyndzel na tłoku i trzeba piłować inaczej strzela razem z powrotem zamka. Quote
Recommended Posts