Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Upgrade H&K USP Compact Heavy Weight [STTI]

Recommended Posts

Posted

Witam

Kupiłem dziś swoją w.w - pierwszą replikę ( na razie tylko sprężyna ) . Jestem zaskoczony ?, że z 2 metrów, może 2,2 nie przestrzeli na wylot pudełka po butach, a nawet opakowania w które była zapakowana. Z tego co się orientuję to jedynym sposobem jest wymiana sprężyny na mocniejszą ( może się mylę , że jedynym ? ). Wiecie może gdzie gdzie można takową sprężynę kupić ? Lub dawajcie inne pomysły- jakby jakoweś były.

Pzdr i dzięki loot

Edit. Skoro to nie jest tania replika to przepraszam - nie wiedziałem.

Włożyłem jakiś 1,5 cm walec przed sprężyne i z tych 2,2 metra przebija pudełko, więc sądzę, że ta replika zniesie duży modding.

Wie ktoś może, jaką sprężynę najmocniejszą można wsadzić ( i gdzie dostać ), lub wymienić jakieś malutkie - tanie części + spr. aby był maksymalnie wyżyłowany i się nie rozleciał ?

Posted

Przykro mi że cię zgaszę (albo nie) ale mimo wszelkich zalet tej repliki, a zwłaszcza wymiana spręzyny na mocniejszą zakończy się zniszczeniem bebechów po krótszym lub dłuższym czasie :???: Ja ową replikę mam i jestem z niej zadowolony choć nic w niej nie dłubałem :lol:

pozdr

Posted

Używam jej jako bocznej i nie widzę powodów do ciągnięcia tego.

Sprężyny raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet to pamiętaj, że już po ok 1000 kulek przy stockowej konfiguracji wyrabia się ten dzyndzel na tłoku i trzeba piłować inaczej strzela razem z powrotem zamka.