Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Classic Army skopało obsadę kolby, cyma to od nich skopiowała a efekt taki ,że nie moglem dać rady wstawić większego klina. A tak poza tematem po wymianie body na metal midy z elementa przestały podawać kulki(komora HU jest za krótka stockowy hi-cap podaje) czy ten problem mogłaby rozwiązać plastikowa komora z Boyi lub metalowa SRC ?

Posted

Wszystko jest kwestią pracy. My ( koledzy z dłuższym stażem ) robiliśmy konwersje na nieprawidłowym body CA już kilka lat temu. Problem "kąta" kolby znamy bardzo dobrze, ale da się temu zaradzić.

Posted

Kupiłem nie dawno ak 47 full metal + drewno

a właśnie to drewno zostało starte i nie wygląda już jak chińczyk ale nie zostało niczym zaimpregnowane, tak więc czym powinienem pomalować to drewno jakąś bejcą czy czymś aby wyglądało jak w prawdziwym ak i uwydatniało słoje drewna (czytałem na opakowaniu bejcy że właśnie uwydatnia wzory na drewnie)

Posted
Kupiłem nie dawno ak 47 full metal + drewno

A temat jest o 74 ;-)

Inna sprawa, że i w tym temacie znajdziesz i w temacie o 47 także. Było to wałkowane kilkanaście razy. Wystarczy przejrzeć temat.

Posted

Zosłoni, ale montaż jest pod optyke, jeżeli chcesz używać muszki i szczerbinki to po co Ci montaż?

Btw. z przesyłką i cłem wyjdzie tyle co orginalny...

Przesyłka jest wliczona w cenę.

A sam montaż założony na replikę, przyrządów celowniczych nie zasłania...

Posted (edited)

Takie chwyty to goście z Zahalu na swoich Galilach robili ;-) już w latach osiemdziesiątych.

Fajny profesjonalny wisiorek :ok:.

Edited by yakarov
Posted

@Jaeger: Powinno pasować bo wszystko od ostrego pasuje.

@ Germ: kształtem jest takie jak AKMowe łoże. W 74 wybrzuszenie jest bardziej z przodu. Tak jakby pod szczelinami wentylacyjnymi, których w 74 nie ma.