Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

- obdrapaną lufę (trzeba pomalować)

BROŃ BOŻE !!! ;)

Kazik Ty masz świra na punkcie tego twojego AK :) Jak go widziałem na żywo to myślałem, ze przeszedłeś z nim cały Afganistan :)

I tak ma być :)

Posted
Gdzie dorwać taką gumę na kolbę??
Łyżeczką od żołnierskiego niezbędnika Legii Cudzoziemskiej (poważnie piszę) :D Tylko oczywiście tym drugim końcem...

Gdzie dorwać taką gumę na kolbę??
Swoją mam z allegro. Kopie takich gum pojawiły się w chińskich sklepach airsoftowych.
Posted

A ponieważ nie miałem typowego frontu od suczki to pożeniłem body diboya z frontem typu tm i pojechałem ciut inaczej z okładzinami.

W ten sposób powstał Szczeniak:

no a podobno się nie da...

Posted

Wszystko się da. Tyle, że trzeba go całkowicie przerobić i rozbieralność efektu jest raczej trudna.

Gdybym w danym momencie miał podstawę szczerbiny od ostrego ak/akm - to wolałbym jednak ją wykorzystać.

Ale nadal pozostawałby problem osadzenia komory HU w body, które jak w ostrym - jest puste, a nie masz typowego frontu od repliki, ani jak go przykręcić, bo nie ma do czego - gniazdo maga całkowicie puste.

Można kombinować z wmontowaniem części frontu tm lub cyma, stanowiącej bazę do przykręcenia komory, odciętego od całego frontu.

Teraz tym się zajmuję. Zobaczę jaki będzie efekt.

Posted

Ja mam pytanie do promanta ;-)

mianowicie chwyty pistoletowe w RPK i "Szczeniaku" :mrgreen: wyglądają bardzo fajnie, jak bakielity. Pytanie czy one nimi są ( bakielitami ) czy tak ładnie to pomalowałeś??

Posted

Witam! Wymieniam w swoim ak body na KingArmsa! Chciałbym się dowiedzieć ile powinien wystawać gb z body? (od górnej części body do górnej części gb)

I czy ma ktoś, albo mógłby zrobić zdjęcie jak idzie okablowanie to u góry?