Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja tez uzywam stockowych zebatek CA. Co wiecej FTK m120 na baterii 12V 3300 mAh. Wywalilem z tego spokojnie 10k kulek. Karabin ma niesamowity ROF (flacha jako swiadek) i wszystko bangla. Jedyny klopot był taki ze tloki rozwalalo bo pierwszy zab zebatki walil za szybko w tlok, co powodowało niepelny strzal i zuzywanie tloka. Po otworzeniu GB zebatki nie wykazywały sladow nadmiernego zurzycia. Wrecz nie wykazywaly zdnych sladow zurzycia.

Pozdrawiam

DZEQ

Edited by dzeq:)
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ja tez sie dolacze do tematu mam MP5A5 HG TM i wstawiam Zestaw M100 Hurricana ale zmieniam zebatki na stalowe CA(nowy typ 2oo6) batka Intellect 8,4v 1200 mah(pewnie bede musial zmienic tez na 9,6v zobacze jaki ROF bedzie i mam nadzieje ze mi GB nie peknie :P

Ktos Wstawiał to samo do TM?

Edited by nastuk
Posted (edited)

To że ktoś wsadza jak to mówią " nowy typ zębatek CA 2006" to nie ma się czym chwalić , bo te zębatki nowe stockowe CA to jakieś nieporozumienie, kogo się nie spytam kto kupił nową replike CA , to ciągle w serwisie siedzi z pękniętymi albo zmielonymi zębatkami, ekipa taiwanguna może potwierdzić :) Wg mnie najlepsze stockowe zębatki CA wychodziły na przełomie styczeń -marzec 2006 , mam wiele osób z karabinami z tamtego okresu i wszyscy śmiagają na min. M110 lub M120 i kompletnie nic się nie dzieje z ząbkami a teraz, w serwisie Krakmanów dowiaduje się że coraz częstsze przypadki mają gdzie te zębatki idą się kochać już na M100 :/

Edited by norbi
Posted

Nie bullshit, tylko prawda na moich oczach w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca posypało się kilka min. emek właśnie z powodu.... nowego" typu stosowanych zębatek wer. 2006 :) ", i to po jednej strzelance ( a czasami nawet nie po jedenj :D ) nie wierzysz zadzwoń do firmy taiwangun to ci powiedzą ile mają z tego powodu roboty :/ Tak samo kolega ostatnio czekał 3 tyg. na naprawe gwarancyjną właśnie z powodu zębatek...