o5am Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Chodzi mi konkretnie o ten kolimator http://asgshop.pl/produkt.php?id=247 czy ktoś ma i czy może się wypowiedzieć czy opłaca go się kupować??? czy jest to shit zabawka, czy raczej może słuzyć przez jakiś czas... kolimator będzie montowany na mp5 pozdrawiam :uśmiech: Quote
Equil Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Na allegro są te same kolimatory pod inną firmą-przykrywką za 20-30zł - nie przepłacaj ;-) Ten kolimator jest wporządku, spełnia swoją funkcję aczkolwiek nie jest jakiś rewelacyjny. Brak regulacji jasności plamki to jednak spora wada. Jeżeli przymierzałeś się do wydania tych 60zł to dołożyłbym jeszcze z 40 i kupił porządniejszy kolimator zamknięty tasco [allegro]. Mam nadzieję, że pomogłem :wink: Quote
SouthMan Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Popieram, nie kupuj tego. Działa, to fakt, ale w końcu przestanie. To jest full plastik fantastik, miałem kiedyś taki i włącznik po prostu pękł. Lepiej dołożyć do zamkniętego Tasco. Pozdro Quote
o5am Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 dzięki za informacje do moderatoa: temat do kasacji pozdrawiam Quote
Recommended Posts