Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was zamawiał 6 kwietnia i wciąż czeka na swoją paczkę? Myślałem, że tydzień przed strzelanką to dobra ilość czasu na skompletowanie całości, ale zamówienie wciąż wisi jako realizowane - mam nadzieję, że jakimś cudem kurier zapuka do mnie jutro.

Na infolinii wisiałem od 16:40 i się nie doczekałem :(

Posted

dzis dostałem telefon, że moje zamowienie złożone 6 kwietnia wyjdzie dopiero po 23 kwietnia. wczoraj prosiłem, by wysłano chociaż same okulary, ale GF miał to w głębokim poważaniu.

myślałem, że po dwóch latach mojej nieobecności w tym grajdołku cos zmieniło się na lepsze.

Posted

dzis dostałem telefon, że moje zamowienie złożone 6 kwietnia wyjdzie dopiero po 23 kwietnia. wczoraj prosiłem, by wysłano chociaż same okulary, ale GF miał to w głębokim poważaniu.

myślałem, że po dwóch latach mojej nieobecności w tym grajdołku cos zmieniło się na lepsze.

COFAM, godzinę później zadzwonił do mnie ten sam Pan z GF, tym razem mając dobre wieści - wstawił się za mną i udało się paczkę puścić, będzie więc w poniedziałek, dzięki czemu stracę tylko jedno strzelanie (na co byłem psychicznie przygotowany od wczoraj, więc to i tak dobra wiadomość). Bardzo się cieszę, że udało się to rozegrać w ten sposób.

Posted

Z tego co kojarzę to robią teraz inwentkę i mają wznowić realizację zamówień po 20(?). Rzucił mi się w oczy taki komunikat ostatnio, lecz zgodnie z nim Twoje zamówienie powinno być jeszcze realizowane normalnie.

Posted

COFAM, godzinę później zadzwonił do mnie ten sam Pan z GF, tym razem mając dobre wieści - wstawił się za mną i udało się paczkę puścić, będzie więc w poniedziałek, dzięki czemu stracę tylko jedno strzelanie (na co byłem psychicznie przygotowany od wczoraj, więc to i tak dobra wiadomość). Bardzo się cieszę, że udało się to rozegrać w ten sposób.

Jest już środa. Dostałeś paczkę czy dalej nic?

Posted

Kolejne zamówienie (2 gumki hu i 1 magazynek) od poniedziałku mi składają/pakują i nie zapowiada się by w tym tygodniu wyszło.

Niestety, ale trwająca tydzień wysyłka na gfc to już chyba standard.

Up.

Zadzwonili do mnie chłopaki z gfc - inwentaryzacja nadal trwa, wysyłki ruszą chronologicznie w przyszłym tygodniu.

Swoją drogą, to żeby znaleźć info o tej inwentaryzacji, to trzeba się naszukać. Nie mogli na stronie sklepu walnąć dużej, czerwonej krechy na ukos ekranu z napisem INWENTARYZACJA 12-20.04 (czy cholera wie do kiedy) z dopiskiem że wysyłki będą po jakiejś tam dacie? Najprostsze rozwiązania są zwykle najlepsze. Machinegun ze 3 lata miał jebitny baner LIKWIDACJA, co prawda była to ściema przez większy okres czasu, ale wiadomo było od razu o co chodzi .

Posted

Mendi, jak dasz informację, że inwentaryzacja i, że trzeba czekać to ludzie pójdą gdzieś indziej. Kasa nie będzie się zgadzać, a tak - zamówione - czekaj. Mało kto zrezygnuje po wpłaceniu kasy, bo to trzeba pisać, dzwonić, czekać na zwrot kasy itd. Ludzie poczekają tydzień czy dwa, walną focha na tydzień czy dwa, a potem zapomną i wybaczą, bo przecież inwentaryzacja była więc należy wybaczyć.

Posted

Ja też się zawiodłem, części zamówione w czwartek wieczorem, do tej pory pakują. Po rozmowie telefonicznej informacja, że może wyślą dzisiaj, może w środę. Inne sklepy trochę inaczej podchodzą do klienta.

Posted

Informacja o renameńcie jest na stronie sklepu. Tyle że GF ma tak skopaną(nastawioną na rzucanie "promocjami" w twarz odwiedzających) stronę że wszelkie newsy sa na samym spodzie strony i nawet ekran QHD nie pomaga bo i tak trzeba scrolować dobry kawałek w dół....

Posted

Informacja o renameńcie jest na stronie sklepu. Tyle że GF ma tak skopaną(nastawioną na rzucanie "promocjami" w twarz odwiedzających) stronę że wszelkie newsy sa na samym spodzie strony i nawet ekran QHD nie pomaga bo i tak trzeba scrolować dobry kawałek w dół....

Czyli po prostu przerzucają po chamsku odpowiedzialność na klienta. To przecież wina klienta, że nie doczytał, a nie sklepu, że nie pokazał tego w widocznym miejscu.

Posted

Zapłacono 23.04. dziś 07.05. a kulek :icon_eek: :icon_cry: nadal ni ma!

Spoko kisiel, moje:

zamówienie z 2018-04-16 09:14:22

nadal ma status: pakowane

Trzeba być cierpliwym, chociaż jeszcze tydzień i miesięcznice będę obchodził, bo popularne to obecnie.

Posted

no chyba że tak to przepraszam :)

dla mnie solidność i uczciwość w postępowaniu liczy się przede wszystkim, nawet kosztem tych paru złotych (chociaż niektórzy mają taniej, chyba że mówimy o totalnym ACM to wtedy rzeczywiście nie mają konkurencji)

Posted

Spoko kisiel, moje:

zamówienie z 2018-04-16 09:14:22

nadal ma status: pakowane

Trzeba być cierpliwym, chociaż jeszcze tydzień i miesięcznice będę obchodził, bo popularne to obecnie.

Up

paczka dotarła na paczkomat, miesięcznicy niestety nie będzie.

Ja na gf zrobiłem ponad 200 zamówień i nie narzekałem, dopiero ostatnio dali w piec.