Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie dotyczące szyny RIS. Posiadam MP5 SD2 (CA) oraz kolimator King Arms SC-30-RGD. Moje pytanie to czy ten kolimator będzie pasować do szyn Classic Army i jaką lepiej kupić do tego modelu niską czy wysoką.

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Posted

Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA).

Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;)

Posted

Widzę, że też jesteś z Opola :-P

Ja mam wysoki montaż marui i nie narzekam <Link>, ale dla kolimatora wystarczy niska, bo nie musisz korzystać z mechanicznych p.celowniczych. Bierz tą, którą OLO poleca.

Posted

Dzięki wielkie za info... 8)

Dzięki za info o szynie!!! Zachar są jakies strzelanki w Opolu...? Bo powiem szczerze, że chętnie bym gdzies postrzelał sobie w weekend ale nie mam pojęcia gdzie...

Posted

Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA).

Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;)

Dzięki OLO za linki...

Posted

Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem.

Dzięki za wszystkie info!!!

:mrgreen:

Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem.

Dzięki wszystkim za info! :uśmiech:

• Create New...