hibi79 Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Mam pytanie dotyczące szyny RIS. Posiadam MP5 SD2 (CA) oraz kolimator King Arms SC-30-RGD. Moje pytanie to czy ten kolimator będzie pasować do szyn Classic Army i jaką lepiej kupić do tego modelu niską czy wysoką. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
0L0 Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA). Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;)
vaderski Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 a jak masz mało kasy to kup to: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...RIS-wysoka.html wykonie gówniane, lakier też ale mnie słuzy dzielnie juz na kolejnej replice
Zachar Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Widzę, że też jesteś z Opola :-P Ja mam wysoki montaż marui i nie narzekam <Link>, ale dla kolimatora wystarczy niska, bo nie musisz korzystać z mechanicznych p.celowniczych. Bierz tą, którą OLO poleca.
hibi79 Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 Dzięki wielkie za info... 8) Dzięki za info o szynie!!! Zachar są jakies strzelanki w Opolu...? Bo powiem szczerze, że chętnie bym gdzies postrzelał sobie w weekend ale nie mam pojęcia gdzie...
hibi79 Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Jeżeli chodzi Ci o taką szynę to może być problem (w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA). Polecam tą szynę. Kawał solidnego metalu z jednolitą szyną na górze :mrgreen: Wejdzie na nią każdy celownik ;) Dzięki OLO za linki...
kugelblitz Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 w sumie to ta szyna nadaje się tylko do zamontowania kolimatora otwartego CA Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem.
hibi79 Posted December 15, 2006 Author Report Posted December 15, 2006 Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem. Dzięki za wszystkie info!!! :mrgreen: Tak źle to nie jest, ja uzywam na takiej szynie Aimpointa KingArmsa z cofniętym montażem. Dzięki wszystkim za info! :uśmiech:
Recommended Posts