wojtx Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Hej. Postanowiłem w końcu wziąśc sie za tematyke airsoftu. Planuje na początek kupic cos taniego. Wczesniej chciałem i miałem na elektryka ale okolicznosci nie pozwoliły. Czy t en model jest dosc dobry Tokyo Marui - Colt M1911. Jest na specshopie za 122 zł. Chyba że jest cos lepszego w tej cenie jakis spreżyniak?
Losiek Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ja na twoim miejscu z takim budżetem bym sobie kupil Famasa SV z military.pl a ponieważ on nie jest dostepny to równiez dobrym wyborem bedze ta pompka Shotgun Harball 2 wersja krótka (chociaż z dłuższej sie lepiej celuje) jest równiez na military.pl ps. bezposredni link masz tu http://military.pl/?prod=84&cat=30
wojtx Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Sorry że nie mogłem odpowiedziec ale moja nicostrada ostatnio szwankuje. No nie jest zły ten shotgunik. Myślałem o czymś bardziej dyslretnym, ale jeszcze sie zastanowie.
melon Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Polecam tego Colta,strzela i wygląda naprawdę świetnie. Mozna też wydać nieco mniej,bo 99 zł na CG HPA-ponoć strzela i wygląda tak samo.
Recommended Posts