Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Americas Army: Operations, AA: Special Forces

Recommended Posts

Posted

No własnie PB.... byłem zdziwiony tym 1 FPS-em bo komp naprawde "nie myślał"...pózniej spostrzeglem ciagły "przesył/odbior danych" Oby jak najszybciej to naprawili.

BTW. Mam 35 Honor .... i nie moge grac na zadnej mapie SF bo kickuje mnie do menu zawsze ( od kad mam 2.5) mhm....konto mam czyściutkie :roll:

Edit: Jeżeli wina serwera to nie da sie grać na żadnym (słownie żaden :D) serweże bo pingi na liscie serwerów siegaja i 1000 :roll:

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie rowniez strzasznie laguje, przynajmniej lagowalo w pierwszych dniach po wypuszczeniu - pingi to mialem od 150 do 400 w porownaniu do 2.4 - 20-30 teraz sie troche ustatkowalo na poziomie 70. mam lacze 1 MBit z kablowki i dopiero po 2.5 zaczelo mi lagowac.

spadek FPS rowniez mnie dotknal, na servach Urban Assault gdzie gra powiedzmy 15 osob juz jest u mnie kiepsko a mam teraz 1.25 XP + Rad. 9500 Pro 521 RAM. na 2.4 smigalo na najwyzszych ustawieniach w 1024.

teraz sa problemy w 800x600 przy srednich.

a co do innych bugow to pare razy juz mialem tak ze nie moglem wyjac granatu, przeladowac broni, podskoczyc, nie wyjmowalo mi broni na poczatku rundy i pozniej sie juz nic nie dalo zrobic, ale coz gram dalej gdyz gra jest nadal swietna :)

Posted

Witam, mam problem z MOUT, zaliczam trening, ale gdy chce zapisac wyskakuje komunikat error:error:unknown....hmmm wicei coz to znaczy

sprawdzalem na stronce AA i faktycznie mam tam zaliczone z basic trenning tylko pierwsze 3 a MOUT nie chce sie zapisac

za wszelka pomoc bede wdzieczny

czolem

Posted

no cóż czasami jest tak, że po prostu siada system autoryzacji co często się zdarza a zwłaszcza po wypuszczeniu nowej wersji więc wtedy nie ma innej rady jak tylko poczekać kilka minut lub kilka godzin i jak autoryzacja ruszy spróbować ponownie.....

A propos jakby ktoś mnie szukał w grze to jestem Marine.pl i mam 40 honor(wkrótce 41)

Posted

aaaa chyba oszaleje, wpierw czekalem caly dzien moze to przez ta autoryzacje, pozniej zrobilem jak Nowy pisal i nic, na koniec zarejestrowalem sie pod innym nickiem doszedlem do MOUT zdalem na 15389 :D (pomyslalem teraz nie ma bata) a tu znowu server couldn't be updated error:error;unknown

czyli rozumiem ze nie pozostaje nic jak tylko czekac, az server ruszy z miejsca z odswiezaniem i updatą??

za wczesniejsze rady dziekuje

czolem

Posted

dragun dzieki ze mi podpowiedziales udalo mi sie

a teraz: w treningu skakania z samolotu na spadochronie wyladowalem w kolku i mission failure czy musze w sam ten dym zielony trafic?

a i przy logowaniu wyskakuje mi "timed out" o co chodzi?

Posted

Witam, podczas gry online jak wejde na serwer to po jakims czasie wyskakuje mi ze cos z moim PB jest nie tak, w system/pb folder wszytko zrobilem i dalej to samo

wie kots moze czym to jest spowodowane????

• 2 weeks later...
Posted

ej wiem że na początku były jakies info które mogłyby rozwiąć mój problem, ale jednak mi nie pomogły, a mianowicie po zainstaowaniu pacza 2.5 włączam gre, wpisuje dane do logowania klikam load i... nic, moge se czekac do suranej smierci i sie nie zaloguje. Da się to zrobić jakoś??

P.S. sory za odswizanie temtu

Posted

Spróbuj wpisać wartości w pliku user.ini podaj tam username i user password, tylko wpisz dokładnie te co masz podane na stronie www.americasarmy.com

Pozdro.

[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 11:20 pm ]

Plik znajduje się w katalogu System :P

Posted

Lagi na serwerze AA moze powodowac np inny uzytkownik ktory ma akurat ping do dupy , twoje lacze moze byc nawet 10Mb a i tak nic to nie da zwlaszcza kiedy serwerem jest slaba maszyna , pamietajmy ze AA 2.5 pod linuksa dopiero wychodzi.

A tak wogole panowie proponuje zeby kazdy kto ma konto w AA pisal tez jaki ma nick w grze i jaki honor co?

Mozna by sie kiedys skrzyknac i zorganizowac jakies rozgrywki airsoftowcow .

Oczywiscie indywidualnie bo pewnie rzadko ktora ekipa w calosci grywa w AA.

A moze ktos z nas ma staly serwer ?

Nick w AA :[PSS]-Hartke-PL 67 honor.

• 3 weeks later...
Posted

Zabka modyfikowac user.ini trzeba umiec, bo chlopak dostanie bana jak pozmienia nie to co trzeba :P

Moze zalozycie klan =WMASG= i na luzie popykamy w jakiejs lidze ? :)

Nick standard: Spajda.

Zawsze ze snajpą.

Posted

Jak ja dawno nie grałem w tą gre...

Kiedyś miałem nicki:

- Trooper_{STRONG}

- ={GF}=Trooper

- Trooper_

2 konto:

-z_dupy_hed

I na tym zaprzestałem gry :)

• 3 weeks later...
Posted

Izi

to Trooper_{Strong} skads mi sie kojarzy, swego czasu grywalem czesto z goscmi ze {Strong} gralem wtedy jeszcze jako [.oO0Oo.]PauLL albo nawet jeszcze bedac w Dzikich Zyletkach. Ale to stare czasy teraz to juz tylko czasami spotykam Lukasa.

Pozdr

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dawno nie ruszany topic...

Grałem sporo w AA głównie pod nickiem Ksiadz Proboszcz.

Ostatnio nie mam czasu by grać ale jak się pojawi nowa wersja chętnie wypróbuję.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...