Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Americas Army: Operations, AA: Special Forces

Recommended Posts

Posted

No i oczywiście sprawdz czy masz odpowiednią opcje odznaczona w menu, to jest bodaj adwanced marksman, jak masz to wylączone to zamiast snajperek dostaje sie standardowa bron dla danej mapy.

[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 ]

Ale jak dostajesz M82 to raczej nieto ale sprawdzic mozna.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M82 jest pomimo SF moda :)) A m24 to mozesz miec tylko na zwyklych serrwach bez sf modu, chyba ze jest ustawione czasem. No i na SF SPR zastepuje wlasnie m24, co moim zdaniem jest gorsze.

Imo spr jest dziadowski :]

A probowałes jeszcze resetowac gre / kompa po treningu ?

• 2 weeks later...
Posted

Z tego co mi wiadomo ma się pojawić jutro. Całość będzie ważyć 2,5 GB 8O Niestety nie będzie można ściągnąć patcha jak dotychczas. No i boję się że mój komp może nie sprostać wymaganiom sprzętowym :?

Posted

No to ani sempron ani FX5200 nie sa do grania ^^ sempron 2800 ma 200mhz wiecej niz moj athlon 1800 :wink: A ten Fx 5200 jest pewnie taki sam albo gorszy niz Gif 4400 tit... ;]

Hmmm a ta wersja moze byc naprawde ciekawa...

Posted

nie jest tak źle...silnik jednak stary, chodzi ciut wolniej tylko od poprzedniej...najwięcej wymagaja nowe mapy, na starych jest tak samo u mnie, a sprzet zmieniałem 4 lata temu ostatnio...

troche dziwne tak to wygląda - mundur woodland jednak mial klimat - teraz wszędzie wszyscy w białych kitlach....:)

Posted

Trzeba przechodzić od nowa szkolenia? Czy przenoszą się z tamtej części? Bo zamierzam zassać nową wersję i nie wiem na co się szykować:).

Posted

Szkolenia zostają. Dochodzą tylko 3 nowe, które jeśli się chce można zaliczyć: prowadzenie HUMMWV, obsługe Javelin, oraz obsługe KM zamonotwanego na HUMMWV (nazwa systemu wypadła mi z bani :) )

Posted

Jak na moje, to zbyt wiele sie w tej grze nie zmienilo - szalu nie ma. Najgorsza jest ta przegladarka - zawsze sortuje serwery wg. pingu, a tutaj zonk, jakies dziwne wartosci i znaki zapytania : o

Posted

Dlatego ja używam eye.

Mam mały problem-zainstalowałem gre, wpisałem pasy i mi pisze że nie mam żadnego treningu zaliczonego, a w poprzedniej wersji wszystkie zrobiłem. Co robić?

Posted

Tak na przyszlosc - zadnego treningu nie musisz odpalac w takim przypadku, bo mozesz sobie przypadkiem nadpisac wyniki... Wystarczy wejsc na jakikolwiek serwer autoryzowany i sie wszystko ustawi, jak ma byc. treningi i wyniki wszystkie sie wczytaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...