Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

GT-V05-01.jpg

Witam!

Ma ktoś może tego chest-riga? Cena jak za panel i ładownice wydaje się kusząca :mrgreen: O guarderze słyszałem wiele dobrego, czy jednak i w tym przypadku można zaufać marce?

Posted

Foka, nie znasz sie, na Orkanie sie wzoruja juz teraz :P

A tak na serio co do Chesta, mialem to to raz na sobie przez chwile i powiem, ze jakos nie do konca ufam takiemu ulozeniu szelek... ale moze to tylko moje odczucia

Posted

ułożenie szelek to może być jakie kto chce

podobnie jak w innych rackach itp

choćby obie szelki na jedno ramie :)

niech sie wypowie jakiś użytkownik

też chętnie posłucham bo faktycznie cena niezła

Posted

To jest kopia Tactical S.T.R.I.K.E. Commando Recon Chest Harness BHI a ponieważ mam tego chesta i używam go już od jakiegoś czasu to mogę tylko powiedzieć, że wg mnie jest świetny i o wiele wygodniejszy od np. RACKA (też miałem). Może nie ma tak dużo miejsca jak panel RACKa ale ja i tak jestem z niego zadowolny.

Co do ułożenia szelek to nie znacie się :wink:

Można nościć je skrzyżowane jak w większości chestów albo tak jak na fotce,

ja np. noszę je właśnie tak, szczególnie wtedy kiedy noszę plecak.

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem jak w ładownicach G-tech, ale w takich samych od AITESa, Guardera i SDSa mieszczą się dość ciasno dwa magi do M'ki i raczej nic, nawet trochę wieszego tam nie wejdzie. Nie chodzi o rozciągliwosć gumek, tylko sama ładownica jest szyta idealnie na te magi.

Posted

Pytania:

Czy do szybkich ladownic wejda spiete 2 magi od g36? ...

Nie ma szans. Wejdzie jeden magazynek i to dość ciasno. Druga sprawa, w środku jest guma i możesz mieć problem z szybkim wyjmowaniem magów od G36 (przed chwilą próbowałem).

Pozdrawiam

Posted

Coz... pozostaje zakup nowych ladownic dedykowanych do g36 (Miwo?), ale za ponad 400 zl wolalbym byc obsluzony calosciowo, ze tak powiem.

Tak jeszcze inne pytanie mnie naszlo:

Jest w tym jakas kabura na pistolet? (zeby beretta sie zmiescila)

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Ja także posiadam tego chest'a i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolony, oczywiście ma kilka wad ale są one mało widoczne i raczej nie przeszkadzają.

...ale za ponad 400 zl wolalbym byc obsluzony calosciowo, ze tak powiem...

Za 400zł ciężko znaleźć chest'a ze wszystkimi ładownicami i dobrze wykonanego (sam chest BHI bez ładownic to około 400zł).

Tak jeszcze inne pytanie mnie naszlo:

Jest w tym jakas kabura na pistolet? (zeby beretta sie zmiescila)

Używałem przez pewien czas ładownicy na magazynki m16 jako kabury do H&K USP i rozwiązanie było bardzo dobre, pistolet trzymał się mocno, nie "gibał" się na lewo i prawo i był dobrze zabezpieczony :)

Nie, nie wejda. Chyba, ze bedziesz trzymal ladownice w pozycji otwartej

Rzeczywiście magazynki od AK mogą się nie zmieścić, ale to raczej wynika z tego, że ładownice mogę być za wąskie, akurat wysokość można regulować.

Pozdrawiam,

Max

• 1 year later...
Posted

Witam, sorry za odgrzewanie tematu. Doszły do mnie dzisiaj 2 kamizele, Iba i właśnie ten chest. Sprzedawca mówił że guardera. Patrze po metkach na IBA normalnie Guarder a na chest riggu G-Tech. Firma gorsza/lepsza od Guardera?