Frugo Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Gram w wolfa. Zacialem sie w bazie rakietowej. Znaczy tam gdzie sie wysiada z ciezarowki. potem likwiduje wszystkich naciskam guzik zeby rozwalic rakiete i spadam spowrotem. No i wracam pod ciezarowke. A po drodze nie ma zadnego wyjscia. No to jak zaliczyc ta cholerna plansze ??? Kiedys toto przeszedlem ale to bylo ponad rok temu a teraz juz stary jestem :-) Quote
LD_cynik Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 jak mnie pamiec nie myli to nie znajdziesz nic pod ta ciezarowka :) idziesz jakos hemmm... no nie wiem gdzie, ale ta sama hala co ciezarowka tylko wyzej jest przejscie gdzie dochodzisz do sciany i wywalasz wentylator i tam wlazisz, wez zostaw te ciezarowke w spokoju :D PS. fajna sygnaturka :D Quote
PAT_Zamrok Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 na ostatnim piętrze budynku jest drabinka tam trzeba wejść ,bardzo łatwo ją przeoczyć :D sam sie kiedyś kilka dni motałem :D na górze czekka paru niemiaszków i po wybuchu rakiet bodajże rozwala sie kawałek ściany czy bramy Quote
Frugo Posted August 5, 2003 Author Report Posted August 5, 2003 heheh, znalazlem wczoraj z bulem, chodzilem juz doslownie po scianach. Wchodzi sie kratka jak rws napisal :-) A dzisiaj sobie pieknie przeczytalem ze dobrze wszedlem :-) Quote
LD_cynik Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 no wiesz, zeby nie bylo, ze na darmo sie trudziles :D Quote
Recommended Posts