greloGPZ Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Witam chciałem się zapytać czy jest możliwość montażu tłumika dżwięku do tego właśnie guna ?? Czy posiada on gwint i jak tak to jaki ?? z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam :) Quote
clown Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 No własnie tutaj tkwi duży problem . Kitty Kat nie posiada w ogóle gwintu zewnętrznego czyli możemy zapomnieć o instalacji np. tłumika SOCOM . Wydaje mi sie jedyną alternatywą dorobić taki samemu lub skusić sie na taki : http://asgshop.pl/produkt.php?id=248 Chodz nie wiem czy bedzie pasować , to mimo wszystko bałbym sie taki kupywać (lufa zawnętrzna w Kitty full plastic) Pozdrawiam. Quote
greloGPZ Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 A czy ten tłumik płomienia da się jakoś zdjąć ?? Chodzi mi czy bylaby możliwość np. aby zrobić gwint albo jakąś nakladke z gwintem dac. Jaka jest średnica lufy od tłumikiem? pozdro Quote
clown Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Jeśli chodzi o tłumik płomienia - tak, da sie go bez problemu ściągnąć. Mozesz próbować po przeróbkach "wcisnąć" allegrowski tłumik na 9 zł . Chodz najrosądniej byłoby zrobić taki tłumik samemu z rurki PCV :) Pozdrawiam. Quote
greloGPZ Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 no własnie jak go bede miał to chce poprostu przedłużyć lufe bo jest niewciekawie krótka :/ Quote
Recommended Posts