Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.Chcialbym zapytac co i mniej wiecej w jaki sposob nalezy wymienic w tym karabinku zeby poprawic jego osiagi.Myslalem nad wlozeniem sprezyny M90 guardera i chcialbym wiedziec czy gearbox to wytrzyma? Napiszcie co moge zrobic z ta replika??

Wielki Dzieki

Posted

Spoko dzieki bardzo ale nie mam zamiaru wyp***lic go do smietnika wiewc chcialbym wiedziec co konkretnie mozna z ta giwerka zrobic by dalo rade nia tak sensownie pograc;]

aha i jeszcze jedno sorki ze ciagne temat ale szukalem na forum i sa posty o tuningu tego modelu ale w wersji spring... pozatym nic nie znalazlem;/

• 6 months later...
Posted

KURKA WODNA!!

Z tego co widze to jak juz ma cos ktos i sie pyta czy mozna to z tym zrobic to zaraz padaja tego typu hasla jak wywalic do smieci itp

ludziska czy nie mozna poprostu odpowiedziec na pytanie ze mozesz zrobic z nia to czy to (wymiane czesci itp) odbiegam od tematu ale zrozumcie ze kazdy chce sie zajmowac asg ale nie kazdego stac na to i musi niestety zadowolic sie tanimi replikami itp a ze wiekszosc albo pracuje i ma kase na to albo inni dostaja kase od rodzicow i musza dlugi czas ciulac

znam pare przypadkowgdzie ktos kupil giwere AEG tania taka do 200 zl stuningowal ja i smiga do tej pory a nawet bardzo dobrze smiga wystarcza checi i pomoc z drugiej strony

tak wiec jak macie mowic tylko tyle ze wywal ta giwere bo tania i kup se za 500zl to jest pomysl poroniony jak juz chlopak ja ma to postarajcie mu sie pomoc podpowiedziec czy jakpos tak a nie odrazu go z listy skreslac

aaa sory za off topa

Posted

Mamciu... lokers83... Masz wadę wymowy, czy piszesz, żeby pisać? Upomnienie... Następne posty w tym stylu będę kasował bez ostrzeżenia... I nie bajeruj, że nie masz opcji pisania polską czcionką, składnią i literówką... :wink: To tak po czasie, ale mam nadzieję, że na czasie... :wink: