Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

II Edycja Majówki z Airsoft'em 2007 Borne Sulinowo

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

działanie forum nie zależy ode mnie :) Zostało założone na bezpłatnym serwisie portalu fora.pl. Ewentualne przestoje, wolniejsze lub szybsze działanie zależy głównie od tego portalu.

Strona forum jest cały czas aktywna, czasme uruchamia i otwiera się od razu, a czasem trzeba dłużej poczekać.

Jeśli forum nie będzie działało a ktoś będzie miał nurtujące pytania to proszę o kontakt.

Pozdrawiam,

decybel

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

oj pogoda był zła....ale mielismy ognisko.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników poprzedniej edycji tej ekskluzywnej imprezy,jaka raczy nas Decybel i przyjaciele,bede,nawet za cene rozwodu z żona

Posted

witam wszystkich

no nasza grupa szpon z Tomaszowa Maz. teź się napewno wstawi na tym zlocie, a mam pytanie do organizatora ile juź jest osób zapisanych na ten zlot. pozdrawiam :killer:

Posted

Przyjdą, przyjdą... 8-) STReFA prześle zgłoszenie pod koniec marca bo nie jesteśmy pewni w ilu będziemy. Ale będziemy na pewno, bo takiej imprezy nie opuścimy. :mrgreen:

Posted

A ja wiem :) Ale nie powiem :) Zapraszam na forum, napływa coraz więcej zgłoszeń. Mniej więcej jedno dziennie. Im blizej Majówki tym będzie ich więcej. Po deklaracjach, które są składane można się spodziewać na razie około 150 - 200 osób :)

Posted

Ja to się już nie mogę doczekać :)

Kaska zapłacona, a jak przyajdę na święta do domu to zrobię przegląd sprzętu, żeby nie było na zlocie żadnej niespodzianki :)

• 2 weeks later...
Posted

KOMBINAT Łódź stawi sie w stanie przynajmniej 7 osobowym. Z rejestracja i wpłata kaski zaczekamy az wszyscy od nas się zdeklaruja. max do połowy kwietnia. Mam nadzieje, że nie bedzie za późno :)

Posted (edited)

dobra już wiem :) dzięki Gallain

moderatora prosze o wykasowanie niniejszego postu oraz mojego wyżej

dziękuję

Edited by Superrzuf
Posted

A co? Masz daleko do sklepu internetowego? W Wałbrzychu mamy sklep, jak będę miał chwilke moge podejść i się spytać czy są, kase przelejesz mi na konto i dam Ci na Bornym kulki.