Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chce kupić karabin M15 A4 Tactical Carbine Classic Army w ASGSHOPIE i pojawia sie pytanie. Czy warto dołozyć 200 zł i kupic odrazu LEVEL 1 - wg asgshopu okolo 370 - 380 fps (wykonany przez sklep przed zakupem), czy może lepiej kupić wersję stockowa i ewetntualnie później skupić się na lekkim upgradzie?? Prosze o wasze opinie.

pozdrawiam

Posted

Witam

Chce kupić karabin M15 A4 Tactical Carbine Classic Army w ASGSHOPIE i pojawia sie pytanie. Czy warto dołozyć 200 zł i kupic odrazu LEVEL 1 - wg asgshopu okolo 370 - 380 fps (wykonany przez sklep przed zakupem), czy może lepiej kupić wersję stockowa i ewetntualnie później skupić się na lekkim upgradzie?? Prosze o wasze opinie.

pozdrawiam

Ja bym skupil sie na upgradzie pozniej. Wprawdzie asgshop to solidna firma, jednak nie chodzi o to ze im nie ufam. Nie ufam Hurrciane - to strasznie badziewny sprzet. Poszalalbym na stocku a potem w miare wplywu funduszy postawil gearbox na Systemie, zlecajac rzecz jasna robote chlopakom z asgshop.pl!

Posted

Ja bym skupil sie na upgradzie pozniej. Wprawdzie asgshop to solidna firma, jednak nie chodzi o to ze im nie ufam. Nie ufam Hurrciane - to strasznie badziewny sprzet. Poszalalbym na stocku a potem w miare wplywu funduszy postawil gearbox na Systemie, zlecajac rzecz jasna robote chlopakom z asgshop.pl!

A jak wygląda kwestia kosztów ewetualnego późniejszego tuningu. Moje pytanie wynika z faktu, że 200 w tym momencie nie robią mi różnicy a wydaje mi się to niewiele. Jak wyglądają koszty ewentualnego poźniejszego tuningu na lepszych podzespołach?? Chciałem odrazu zakupić Level 1 uwzględniając fakt że taka moc broni wystarczy mi do zabawy i raczej nie bede myslal o jej pozniejszym ulepszaniu bo i tak wielu ludzi biega z kiepskim sprzetem i zabawa traciłaby wtedy sens. Natomiast kupując stocka napewno pozniej bede cos kompbinował i wydaje mi się że poźniej wydam więcej pieniędzy. Czy ewentualnie ten tuning który oni proponują na Level 1 na Hurricanie moge u nich zrobic za 200 zł??

Dzieki serdeczne za odp

Pozdrawiam

Posted

Wiesz, na stronie mają podany cennik usług... posiadają też adres mailowy, na który powinieneś kierować swoje pytanie :roll:

Uwielbiam tego typu odpowiedzi. Marzę o tym by siedzieć z kartką i spisywac wszystko oczywiście i tak o czymś zapomnę (jak bym posiedziłał w temacie kilka lat penwie nie zadawałbym dla wielu "głupich" pytań). Chodziło mi o konkretną odpowiedzc - tuning na takich i takich podzespołach (najlepszych mozliwych - gwarantujących sprawne i długie działanie) do tylu i tylu fps - taka cena. A nie pierdoły o mailowaniu.

Pozdrawiam

Posted

cytuje:

"hurricane jest dobre, ale do pewnego momentu"

rozmawialiśmy o m130 ...

380 fps to jest ftk na m100 ;)

Możesz poczekać, bo ma wyjść ftk deep fire. Zapewne będzie kosztować około 210zł ( domysły ) a części lepsze.

Posted

W sumie przy pierwszym levelu prawie nie widac roznicy.

Pozatym...bez przesady, ze hurriance nie wytzryma m100.

Ja bym na twoim miejscu bral stocka, a pozniej jakis ftk 400fps(najlepiej na m110) + precka i masz mocne i bezawaryjne strzelanie....przez "pewien" czas ;]