Liquid Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Mam pytanie w związku z tym że jestem już od jakiegoś czasu niewątpliwie szczęśliwym posiadaczem karabinu VSR-11 firmy FHC.Osiągi ma fajne,nie powiem,ale niestety w posiadaniu części ekipy jest chociażby M16 C.A. z 390 FPS.Ja ze swoimi 300 mam duży problem z wymianą ognia,chociażby z powodu braku serii:).Zatem mam pytanie czy ktoś podjął się może przerobienia tej giwery?Czy wystarcza zmiana tylko samej sprężyny,czy też potrzebna jest investycja w inne części - no i zasadnicze pytanie skąd wytrzasnąć te części,znacie może jakiś dobry sklep?Z góry dzięki wielkie za info... Quote
jackas Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Pierwszy krok w tuningu tego karabinka to zdjęcie ciężarków z tłoka - dostaniesz 380 fps i wyciszenie repliki. Częsci do vsr tm pasują do hfc - największy wybór wsród polakich sklepów to chyba machinegun. Quote
Liquid Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 Oki,a jeszcze uno pytanie - czy sama mocniejsza spręzyna nie skatuje mi karabinu?Myślałem o 120% - 130%...I jeszcze jakbyś mi mógł podpowiedzieć,skąd wytrzasnąć szynę RIS do tego gnata? Dzieki za odpowiedź i info tak wogóle;] Quote
Biper Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Mam pytanie do posiadaczy. Jak w stocku jest z zasięgiem i skupieniem? Jak wypada w porównaniu z stockowym AEGiem CA? Quote
Recommended Posts