RAI wilku Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Witam Na WGC pojawiła się całkiem ciekawa propozycja M249. http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...?itm=GP-AEG-309 GB ver 2. Boxmag w komplecie. Lufa jak w Mk2, kolba jak w wersji Paratrooper. Do tego szyny, przedni pionowy chwyt. Tylko ta cena. W Polsce ponad 3 kafle jak nic. Quote
Procent Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 In plus mogę zaliczyć wagę i prędkość wylotową na stocku, jednak wadą jest jak dla mnie GB v.2. CA zbudowało guna z pancernym GB, który właściwie nie ma prawa pęknąć, a przy charakterze eksploatacji tego guna bardzo o to łatwo. Dlatego, by bawić się poważnie tym SAWem trza by się najlepiej pobawić w wymianę szkieletu na coś ekstremalnie wytrzymałego. Tyle Prcoent Quote
lup Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 a czy to nie jest lekko rozwinięte/podrasowane to: http://www.gp-web.com/en/productspop.php?pid=997 Quote
the punisher Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Swietne rozwiazanie skladana kolba+lufa od mk II, sam latam z taka "hybryda" i bardzo mi to ulatwia zycie :) .Ten model przypomina mi troche spw :wink: .Ale tak jak procent napisal gb. v2 jest za slaby przy wiekszym tuningu. Quote
RAI wilku Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Wszędzie tylko tuning i tuning, tylko co potem? Mam na dłoniach strupy po spotkaniu AUGa w korytarzu. Całe szczęście, że tylko na dłoniach. Niedługo będziemy biegać jak azjaci - w maskach od paintball'a. <_< Moim zdaniem wersja 2 jest akurat trafna - chyba najwięcej części zamiennych robi się do tego karabinu. Przecież minimi to nie M24 czy M40 zeby mieć 500 fps. Lufa jest długa, wystarczy M110 i będzie elegancko. No i bardzo słuszna masa. Z oświetleniem, dobrą baterią i magiem z kulkami będzie to ponad 8kg. B) Quote
javelin Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Bardzo dobra propozycja według mnie. Np. u mnie w teamie dla replik automatycznych jest ograniczenie 400 fps - więc nie potrzebuję pancernego Gearboxa. Pudło i taśma w komplecie - mniam. Jedyne co, to zdecydowanie bardziej podoba mi sie wersja odwrotna - stała kolba i lufa od wersji para :) I bateria wejdzie większa, i 100x ładniejsze to jest (przynajmniej dla mnie). Quote
marys1 Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 javelin - baterie to sie do boxa chowa przecież ;) Quote
javelin Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 No faktycznie, nie pomyślałem :P No to pozostaje kwestia wyglądu repliki i gustu :) Quote
Recommended Posts