Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Rozkeciłem swojege M4A1 poniewasz miał bardzo mały zasięg(ok.6-7m.)

i myślałem że coś zdziałam ale nic nie znalazłem. Ale teraz gdzy go skręciłem spowrotem to spręrzyna naciąga się tylko do połowy i nic silnik zaczyna być gorący i tyle. Co jest źle? Pomocy!

Posted

Jaka to firma bo jak gearbox plastikowy to nie ten topic.... Jak to markowy aeg to uszczelnienie cylindra i głowicy nic ci nie da bo wszystko jest dobrze spasowane.

Posted
czy posmarowanie smarem lub olejem silikonowym może pomóc?

Raczej nie, jak nie jesteś pewien czy potrafisz bawić się gearboxem samemu, to po prostu wyślij gnata do serwisu.

Posted

hehe w domu, lub u kumpla który zna sie troche bardziej na AEG bo to masz plastikowy syf i na zasieg 6-7 m nie masz co narzekać bo jest całkiem przyzwoity jak na model tej klasy. Lepiej było kupić m3000 z CG. Jeśli jest tak jak mówisz to nie masz po co w nim już kręcić tylko powiesić na ścianę i płakać i zbierać na nową replikę. Sam grzebałem w kilku tanich elektrykach i nic dobrego to nie przynosi.

Posted

wiem w czy tki problem!

jest zapatka ktura niepozwala cofać się zębatkom i przez niewiedze vzałorzyłem ją w odwrotną strone tylko teraz okazało się że wyrobiła się główka jednej z śrub i niemoge jej odkręcić

Posted
wiem w czy tki problem!

jest zapatka ktura niepozwala cofać się zębatkom i przez niewiedze vzałorzyłem ją w odwrotną strone tylko teraz okazało się że wyrobiła się główka jednej z śrub i niemoge jej odkręcić

Nie chce się czepiać, bo sam czasami wale byki, ale naprawde, pisz ze słownikiem...

Hmm, zasięg ok. 10 m jest jak najbardziej prawidłowy dla tej "repliki" :roll:

Pozdrawiam

Cyku

edit: do postu niżej, fakt, nie doczytałem, kazdemu się zdaza ;)

Posted

Teraz niechodzi o to że ma mały zasięg ale oto że wcale niestrzela!

Gdybyś czytał forum od początku to byś wiedział!

[ Dodano: 18 Lis 2006 22:49 ]

problem rozwiązany! strzela! zasięg troszke mały ale co mi tam, zbieram na snajperke sprężynówke za 255 zł

Posted

Maciek, nie szkoda tobie kasy na te "shit'y" ?? Nie uważasz, że lepiej by było uzbierać 2x - 3x razy tyle i kupić jakąś firmówkę, na te pare lat ?? :?

Posted

czyli twierdzisz że ta snajperka za 255 zł jest słaba?

To link do niej:http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152189367_Karabin_do_strzelania_precyzyjnego_czarny_kopia_VSR_Tokyo_Marui.html

Nie, on twierdzi, że shitpseudoparaAEG, któego posiadasz nie nadaje się do walki, a strzelanie z niego jest na tyle mało atrakcyjne, ze nie warto tego robić. Nie mówiąc już o naprawie.

• Create New...