Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[SKLEP] www.vivearmy.com

Recommended Posts

Posted

Witam

jak narazie malutko towaru,ale dopisujemy dzielnie.

Sklep stacjonarny: Krakowska 293 KIELCE (można dojechać od strony Krakowa, po prawej będzie stał T-34 ;) )

Zapraszamy- dla wszystkich maniaków rabaty!

P.S.

Jesteśmy chętni wyposażyć drużynę ASG w mundury woodland lub desert- w zamian oczekujemy dobrej reklamy...Szczególy na PRIV

Pozdrawiam

• 8 months later...
Posted

Sklep stacjonarny w Krakowie przy Placu Matejki - zaglądam od czasu do czasu (mam blisko z pracy). Jak dotąd parę drobiazgów kupiłem, wszystko gra. Dzisiaj się lekko zdziwiłem - poszukiwałem spodni BDU Helikona, na stronie są po 91.50 zł

( http://www.vivearmy.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=6)

a w sklepie stacjonarnym po 100 zł. I tak nie kupiłem bo nie było mojego rozmiaru. Różnica w cenie nieduża, ale trochę to dziwne. A jakoś ciuchy wole przymierzyć przed zakupem...

Guest Tatin
Posted

Przeglądałem stronkę i uważam, że macie za mało towaru.

Nie wiem, co to znaczy:

Magazyn: na zamówienie. Czy to znaczy, że nie macie tego przedmiotu w magazynie?

Bardzo podoba mi się opcja "Negocjuj cenę". Radziłbym jeszcze repliki pogrupować na:

-)sprężynowe

-)gazowe

-)elektryczne

Będzie w sklepie więcej sprzętu i mam nadzieję, że to będzie jeden z lepszych sklepów.

Pozdrawiam.

• 1 year later...
Posted

ja tam nie kupie już nic, sami nie wiedzą co ile kosztuje, a jak już to ceny z kosmosu są, pozatym jak sie coś zamówi to można w nieskończoność czekać, bo albo paczka jest już na granicy, za tydzień jest już w drodze, a po dwóch tygodniach ktoś okradł tira i czapki nie będzie

• 10 months later...
Posted (edited)

Jest tylko numer gg i email. Ale nie odpowiadają. A chciałem do nich zadzwonić. Ale tu zawsze o nic nie można zapytać. Nie umicie, normalnie odpowiedzieć? Trudne :wink:

Edited by damianfan0107
Posted
W ZWIĄZKU ZE ZMIANĄ ŁĄCZA INTERNETOWEGO W CIĄGU NAJBLIŻSZYCH KILKU DNI MOGĄ WYSTĄPIĆ OPÓŹNIENIA W ODPOWIEDZIACH NA E-MAILE. NIE BĘDZIE MOŻLIWY RÓWNIEŻ KONTAKT PRZEZ GG. ZA ZAISTNIAŁE UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY.

Czytaj ze zrozumieniem, naucz się szukać i nie {...} głupot!

Aaa, i jeszcze niech zgadnę... nie uzyskałeś odpowiedzi poza godzinami pracy sklepu? :lol: