armystore Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Witam jak narazie malutko towaru,ale dopisujemy dzielnie. Sklep stacjonarny: Krakowska 293 KIELCE (można dojechać od strony Krakowa, po prawej będzie stał T-34 ;) ) Zapraszamy- dla wszystkich maniaków rabaty! P.S. Jesteśmy chętni wyposażyć drużynę ASG w mundury woodland lub desert- w zamian oczekujemy dobrej reklamy...Szczególy na PRIV Pozdrawiam Quote
Michal_g Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Sklep stacjonarny w Krakowie przy Placu Matejki - zaglądam od czasu do czasu (mam blisko z pracy). Jak dotąd parę drobiazgów kupiłem, wszystko gra. Dzisiaj się lekko zdziwiłem - poszukiwałem spodni BDU Helikona, na stronie są po 91.50 zł ( http://www.vivearmy.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=6) a w sklepie stacjonarnym po 100 zł. I tak nie kupiłem bo nie było mojego rozmiaru. Różnica w cenie nieduża, ale trochę to dziwne. A jakoś ciuchy wole przymierzyć przed zakupem... Quote
Guest Tatin Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Przeglądałem stronkę i uważam, że macie za mało towaru. Nie wiem, co to znaczy: Magazyn: na zamówienie. Czy to znaczy, że nie macie tego przedmiotu w magazynie? Bardzo podoba mi się opcja "Negocjuj cenę". Radziłbym jeszcze repliki pogrupować na: -)sprężynowe -)gazowe -)elektryczne Będzie w sklepie więcej sprzętu i mam nadzieję, że to będzie jeden z lepszych sklepów. Pozdrawiam. Quote
0L0 Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 A ja się zastanawiam co tam robią zdjęcia ze Zbrojowni :roll: Quote
maruc Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 ja tam nie kupie już nic, sami nie wiedzą co ile kosztuje, a jak już to ceny z kosmosu są, pozatym jak sie coś zamówi to można w nieskończoność czekać, bo albo paczka jest już na granicy, za tydzień jest już w drodze, a po dwóch tygodniach ktoś okradł tira i czapki nie będzie Quote
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Witam, może ktoś mi podać numer tleefoniczny do ZRBOJOWNI? Chcę o coś zapytać. Pozdrawiam. Quote
chrzanu Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 a co ma zbrojownia do vive army ?? :strach: Quote
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Nie no tylko tak zapytałem, bo nie ma tutaj tematu, sklepu zbrojowni z kielc. A potrzebuje do nich kontaktu. Quote
michalll Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Jeżeli nie jesteś w stanie znaleźć numery na ich stronie... Może to jest taki zabieg celowy, żeby odsiać niekumatych klientów? :lol: Quote
WojaKwz Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) Jest tylko numer gg i email. Ale nie odpowiadają. A chciałem do nich zadzwonić. Ale tu zawsze o nic nie można zapytać. Nie umicie, normalnie odpowiedzieć? Trudne :wink: Edited June 29, 2009 by damianfan0107 Quote
0L0 Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 W ZWIĄZKU ZE ZMIANĄ ŁĄCZA INTERNETOWEGO W CIĄGU NAJBLIŻSZYCH KILKU DNI MOGĄ WYSTĄPIĆ OPÓŹNIENIA W ODPOWIEDZIACH NA E-MAILE. NIE BĘDZIE MOŻLIWY RÓWNIEŻ KONTAKT PRZEZ GG. ZA ZAISTNIAŁE UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY. Czytaj ze zrozumieniem, naucz się szukać i nie {...} głupot! Aaa, i jeszcze niech zgadnę... nie uzyskałeś odpowiedzi poza godzinami pracy sklepu? :lol: Quote
Recommended Posts