Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Pewnie rozebrał i popsuł ;)

To w sumie proste jest, raptem chyba 20 części nie licząc śrub. Problem w tym, jak to złożyć, żeby sprężynki bezczelnie nie powyskakiwały każda w inną stronę.

Posted

Wybacz ze Ci tak to powiem ale juz wszyscy rzucaja sie i zaczynaja rysowac. Moje propozycje:

1. Przejzec papiery czy nie ma instrukcji a w niej schematu

2. Jezeli pkt pierwszy nie nie sprawdzil to proponuje wpisac magiczny adres www.google.pl badz www.yahoo.com. Jak i to nie zadzialalo to przejdzmy do pktu

3. Na czuja zloz jak Westie napisal za duzo czesci tam nie powinno byc

Powodzenia

• 4 weeks later...
Posted

Olo, ale czy ty nie rozumiesz jaka to satysfakcja zrobić guna samemu i jeszcze żeby dobrze strzelał? ;-)

Podejrzewam, że zdecydowana większość ludzi decydujących się (ale masło maślane :P) zrobić własną pukawkę (np. ja :mrgreen: ) nie robi tego z powodow finansowych a raczej dla przyjemności :uśmiech:

Posted

Tak ale najgorsze jest to, że większość z tych którzy się biorą za coś sprawiają wrażenie jakby wpadli na pomysł zbudowania w garażu Ferrari F50 nie widząc na oczy nawet Fiata 126p nigdy w życiu... :wink:

Hmm albo nawet roweru...

Posted

Próba budowania karabinu ASG nie mając o tym zielonego pojęcia zalatuje mi Monty Pythonem, jak "Człowiek, który jako pierwszy miał przeskoczyć kanał La Manche" czy "Człowiek, który jako pierwszy miał zjeść katedrę w Chichester".

Posted

Albo jak pierwszy człowiek w kosmosie .... :mrgreen:

Hmm może ja bym se prom kosmicznyh zbudował idąc tym tokiem... Ale chyba wiem za dużo o nim żeby się podjąć takiego wyzwania :D

Posted

Buduj.Buduj.Swojego pierwszego...........ASG teraz tak się to nazywa zbudowałem prawie 40 lat temu.Do dzisiaj z tego nie wyrosłem.A w tej chwili skonstruowanie własnego ASG to pestka, mając takie zaplecze sprzętowe i "materiałowe tanie repliki m i china"

Zobacz Przeróbka Shotguna Mosberg M47 na karabin 2 -Ogólne techniczne