madierfakier Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Witam, mam problem, a w zasadzie dwa z ta replika: 1)Złamała mi się sprężynka trzymająca spust we właściwej pozycji. 2)W związku z powyższą usterka, przy rozbieraniu pistola wyskoczyła mi druga sprężynka, ta od blokowaniu zamka w tylnej pozycji, i oczywiście się zgubiła.... Czy można takie sprężynki gdzieś dostać? dorobić? Quote
cromat Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Popytaj w warsztatach samochodowych, sklepach typu castorama. Ewentualnie wyrwij sprężynke np zapalniczki. (nie wiem czy pasuje, po prostu strzelam ;) ) Quote
madierfakier Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 Tylko ze ta sprężynka (obie w sumie) jest w ksztalcie bardziej agrafki niz takiej sprężynki jak w zapalniczce czy dlugopisie... Quote
cromat Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 hmmm to popytaj w zakładach samochodowych :/ Zawsze warto. Quote
Recommended Posts