Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dawn of War to niewątpliwie łakomy kąsek dla wszystkich fanów Warhammera 40000, ale także jedna z najlepszych strategii ostatnich lat.

Są tacy, którzy twierdzą, że za dużo w tej grze ściągnięto z Warcrafta 3, ale wyszło to tej grze raczej na dobre (osobiście uważam, ze mogli ściągnąć jeszcze więcej: ).

Poza tym wszystkim fanom tej gry, jak i miłośnikom dobrej strategii polecam grę, która powstała niejako na silniku DoW, czyli Company of Heroes traktującą o inwazji w Normandii 1944 i paru późniejszych potyczkach.

Posted

No właśnie o MP mówiłem (pisałem) , mi dość szybko sie znudziło , ale może powodem była gra na LAN... w sieci pewnie pojawia sie więcej stylów grania i to trzym przy tej gierce , o której oczywście złego słowa nie moge powiedzieć. WAAAAGH !!! Orki rlz ;)

Posted

naprawdę dobra gierka ale w DC zrąbali singla ale i tak nikt nie gra singla więc...silnik genialny, dużo krwi, oprawa graficzna oraz animacje i żywotność akcji na 6 z plusem

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ja gram w WHFB ale i 40K zarówno figurkowy jak i ten na PC jest dla mnie extra.... Grafika, muzyka, jednostki i efekty pozwalają sie wczuc w klimat :) Gra jest swietna ...

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Kto grał w Warhammer 40k Dawn Of War Dark Crusade ??\

To poprostu świetna gra. Możesz po raz nasty rozwalić bez problemu przeciwnika a i tak ci sie to nie znudzi moim zdanie twórcy tej gry przeszli samych siebie.

Posted

DoWa'a mam i często gram.. jak fundusze przyjdą to kupuję DC... jeszcze tylko Mark of Chaos 8) 8) btw: MoC jest turówką? chciałbym kidyś zagrać w WH40k albo WFB po necie na tury :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Posted

Niewiem ale spraw sobie DC to jest normalnie boska gra

Tak ci się spodoba że wejdziesz w komputer ( możliwe nawet że będziesz chciał zbierać figurki DoW'a [ ja zbieram ] )

--------------------------------------------------------------------

Przyzwyczaj się do zabijania >>>> to na porządku dziennym

Posted

EEeee stary... W DoW'a gram sporo (już to napisałem). "Figurki DoW'a" się nazywają "Warhammer 40 000" z podziałęm na rasy/oddziały... Mam Blood Angelsów na 1200 pkt. a z WFB mam Krasnoludy na 1500pkt. Ja serio wiem z czym to się je :mrgreen: :mrgreen: Ciekawiło mnie tylko czy Mark of Chaos (czyli jak kto woli WFB on-line) jest turówką. Bo wiem że stara wersja WH40000 (bij-zabij zapomniałem nazwy) była turówką.

Posted

Bez wątpienia jedna z najlepszych RTS'ów ostanich lat :) Ale według mnie gierka pokazuje swoje możliwości dopiero w trybie multi. Najlepiej gra mi się Chaosem, a co się będe.

Hamatchi+dobry kumpel+DoW = Zarwana nocka :uśmiech:

Sam przymierzam się do figurek ale ze względów finansowych narazie się powstrzymam :P

Posted

Właśnie dlatego gram Chaosem bo czasem mam wrażenie że Space Marines są ZA silni. A nie lubię jak jest zbyt prosto :-F Pozatym warto spróbować zmasowanego ataku Chaos Marines z infiltracją ze wsparciem Plugawicieli- założę się ze Twoi Marines mieli by problemy z odparciem dobrze poprowadzonego ataku ;)

Ale dalej uważam że gra jest całkiem nieźle wyważona pod względem siły ras. No, może poza nieco słabą Gwardią, nigdy ich nie lubiłem :)

Posted

założę się ze Twoi Marines mieli by problemy z odparciem dobrze poprowadzonego ataku ;)

no w to trochę wątpię bo połowa twojej armii nie doszła by do moich jednostek :D a poza tym iniflacja nic ci nie da jeśli mam Kapellana :D