Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Operacja Leartes - Kraków (Pasternik) - ZDJĘCIA i FILMY

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filmik:

poczatek bardzo obiecujacy.....muzyka i dodane zdj bardzo pasuja...jaazda jeepem bardzo realistyczna cos ala Iraq ale z deszczem

: > nom niestety brak zakonczenia ...tak jakby tasmy braklo albo baterii w tym przypadku...ale ogolnie na +

Posted

No właśnie. Nie wiem dlaczego nie było na filmie momentu, w którym obrońcy prawdziwego mostu świętują zwycięstwo (strzał z granatnika w powietrze i wszystkiego co tam mieliśmy pod ręką ;)). Dorobić zakończenie, wrzucić na jakis rapidshare i będzie good :P

Posted

ale tam byl chyba jeszcze jakis kolo co robil film taki juz bardziej pro tzn z lepsza rozdzielczoscia i jakoscia czy jak to sie tam wymawia... ktos przeciez jesszcze mial aparat/kamere na statywie wiec to juz nie bylo byle co....

Posted
ktos przeciez jesszcze mial aparat/kamere na statywie wiec to juz nie bylo byle co....

Ech, ale to żaden wyznacznik profesjonalizmu ;) Zupełnie przez przypadek idąc sobie spokojnie do domu w dniu "Białego Marszu", zostałem op...ny przez gliniarza za brak identyfikatora i postawiony w "kącie" z reporterami-profesjonalistami. Ci patrzyli się z niedowierzaniem na mój sprzęt (Minolta Z1 z tuleją i filtrami, torba i futerał ze statywem) wzięty za Pana Władze najwidoczniej jako "pro" ... Zdjęcia mam dzięki temu dość unikatowe :D

sorki za OT

Anyway, jeśli drugi kamerzytsa to czyta niechaj się ujawni...

Posted

yyy.....dziękuje jeszcze raz za uwagi. :wink: zaraz siadam do filmu i zrobie go bardziej dynamicznego. Czyli co te zdjecia i w tle linkin park zostawić czy wyrzucić? jak już REGDORN wspomniał jest to film pamiątkowy wiec starałem sie kręcić jak mogłem. Gdybyście chcieli to mozęcie napsiać scenariusz filmowy a ja go zrealizuje... pod wzglądem ujeć bedzie o niebo lepszy :lol: . Mam pewne doswiadczenie. Można rzec hollywodzka produkcja :lol:

Posted

To ja jeszcze raz - dalo by rade to jednak gdzies wrzucic na ftpa jakiegos publicznego. Chce to zgrac na plytke z videogoogle chyba nie bardzo sie da. Jest pare serwisow ktore hostuja pliki za darmo

www.wyslijto.pl

www.rapidshare.de

www.... cos tam jeszcze na pewno jest ;).

Jak ktos zna to niech dorzuci i jak moze to niech wrzuci pliczek i da linek. Z gory dzieki ;)

Posted
Chce to zgrac na plytke z videogoogle chyba nie bardzo sie da.
Co się ma nie dać...

http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

i albo wklejasz linka do filmu z videogoogle czy youtube i ściągasz albo instalujesz nakładkę na Firefoxa. Jeżeli ściągasz w formacie FLV (można też AVI) może być potrzebny odtwarzacz do tego formatu, na stronie którą podałem jest link do darmowego.

Mam ściągniętą wersję FLV (bo mniejszy plik był niż AVi a ściągało się wczoraj tragicznie) i mogę wrzucić na rapidshare, jeżeli tylko Ramol (jako Autor) wyrazi zgodę.

Edit: AVI też już mam i mogę wrzucić, z tym ze nie wiedzieć czemu działa tylko z DivX Playerem (mimo instalacji DivX-a 6.4) - wiesza się zarówno All Player jak i VPlayer.

Posted

oczywiśćie ze wurażam... przecież to wasze jest... w każdym bądź razie dla was :D

[ Dodano: Pią Lis 03, 2006 7:10 pm ]

oczywiśćie ze wyrażam... przecież to wasze jest... w każdym bądź razie dla was :D

Posted

Skoro jest zgoda, to wrzucam (film autorstwa Ramola oczywiście). AVI, spakowane rar-em, podzielone na dwie części (rapidshare puszcza do 100 megabajtów maksymalnie). Rozpakowywac dopiero po ściągnięciu OBYDWU części

http://rapidshare.com/files/1846823/Operat....part1.rar.html

Druga częśc właśnie leci, link za moment.

EDIT: link do drugiej części

http://rapidshare.com/files/1851749/Operat....part2.rar.html

Miłego ściągania!

Posted

Troche off topic ale odpowiem.

Tytuł banalny "Barra Barra" a wykonawca nieznany..;] Ale znajdziesz go na soundtracku do BHD, a muzyke skomponował Hans Zimmer.

Czyli inaczej:

Hans Zimmer - Barra Barra

EDIT

Do postu poniżej:

Tego nie wyczytalem. Ale dobrze wiedzieć. Moze ma jeszce jakies ciekawe utwory.

Posted

Dalo by rade zdjecia z 4mozowej galeryjki spakowac i wrzucic gdzies razem? Ch...olera mnie strzeli od tego klikania ;).

Tzn nie zebym marudzil, bo tak w ogole to dzieki za fotki, ALE... :)