YodaSan Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Czy ktoś ma ten mundur i może opisac swoje uwagi na jego temat? No i jak cce maskuje sie w polskich lasach? <dla mnie 170zł na mundur to dość sporo ale pare razy widzialem jak kumple zamawiali mundury z demobilu po 100zł komplet zawsze coś było nie tak...> Quote
Gecko Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Mil-tec to kopia, co pewnie wiesz, wykonana z materiału który nie powinien służyć do szycia mundurów ;) Mam spodnie mil-tec'a które nosze czasami po domciu. Sam kamuflaż jest niezły, o ile ten mil-teca przypomina prawdziwe CCE, ale lepiej kupić kontraktowy mundur. Za mniej niż 100 zł można np. nowego DPM'a, a jeśli "było coś nie tak" to co ? Małe rozdarcia? Sprany? To jest mundur kolego, a nie garnitur, uszkodzenia to norma. Ja wolał bym kupić kontrakt i go ponaprawiac niż ładować sie w mil-tec'a. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts