Majkel86 Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Arafat ciołku oni mają to na sobie: http://www.diamondbacktactical.com/Fast-At...ier-P46C85.aspx Od razu widać przecież. Quote
Yahalom Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Aj, tak mi się skojarzyło kiedyś i tak zostało :mrgreen: Quote
Ohtar Posted March 18, 2009 Author Report Posted March 18, 2009 Cholera, Lard Sox ma w tym comtacu taki sam PTT jak w tych bowmanach i TASCach z ebaybanned. Poza tym w finalnym produkcie Ci PMC mają SCAR-y H i Sig-i GSR. A to tylko jedna z pięciu ekip, które napotykamy w rozgrywce. BTW - nie mam screenów, ale widziałem w czasie gry, że na protecach kolesie mają wzmocnienia jakieś - jakby płyty metalu bądź ceramiki przyklejone / przytwierdzone do kasku. Coś jakby osłona balistyczna. Jest coś takiego w rzeczywistości? Quote
zombie_snake Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 (edited) Też mnie to ciekawi. W realu raczej tego nie widziałem. Swoją drogą Praying Mantis nie jest najbardziej lansiarskim PMC w tej grze. Edited March 24, 2009 by zombie_snake Quote
Recommended Posts