Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema.

Slyszalem ze w Warszawie a dokladniej w hali mirowskiej jest sklep ASG. I tu moje pytanie: na jakim poziomie stoi ten sklep? Jak bogate maja zaplecze? Maja stronke internetowa?

Z gory dzieki za odp.

Posted

Czy mi się wydaje czy jest to sklep o ogólnie modelarskim zacięciu, z maksymalnie 4 replikami (najczęściej sprężynowymi), kulkami za horrendalne pieniądze, znajdujący się na "piętrze" rzeczonej hali?

Jeśli tak, to nazywanie tego kramiku sklepem ASG to spore nadużycie.

• 3 months later...
Posted

A ja tam kupowałem i nie jest wcale tak drogo, bo nie place za przesylke ( np. gdy kupuje przez neta) i w ogole wychodzi podobna cena. A repliki mozna zamowic u tego goscia co tam sprzedaje. Na pewno jest to 100 razy lepszy sklep niz airshitguns na kabatach.

P.S. Mam nadzieje, że wreszcie powstanie jakiś porządny sklep ASG w stolicy.

W Krakowie są przynajmniej 2, a w Wawie nawet jednego. Hańba !!!

• 2 weeks later...
Posted

teraz jest taniemilitaria.pl przy metrze kabaty. no , nie można go nazwać porządnym , wszyscy wiemy czemu , ale kulki kupić idzie

jest też na tamce sklep militaria.pl ale wybór znikomy , nawet kulek 0,2g nie mają :/

• 2 weeks later...
Posted

Teoretycznie jest, ciekawe tylko, czemu zakleili namiary na importera? ;)

Kurna, nigdzie nie mogę znaleźć adresu tego sklepu - niby metro Kabaty, ale nie wiem gdzie dokładnie, a pamiętam, że ktoś wklejał reklamówkę w JPGu.

• 2 months later...
Posted

Sklep jest pod adresem Trakt Kabacki (coś tam) - jak idziesz od metra Kabaty ulicą to na końcu po prawej stronie. GG ostatnio nie mieli. Po majówce raczej tam pusto jest. Dziwne tylko ceny mają bo o 20 % wyższe niz na stronce... no ale każdy wie co to za sklep...

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Sklep jest pod adresem Trakt Kabacki (coś tam) - jak idziesz od metra Kabaty ulicą to na końcu po prawej stronie. GG ostatnio nie mieli. Po majówce raczej tam pusto jest. Dziwne tylko ceny mają bo o 20 % wyższe niz na stronce... no ale każdy wie co to za sklep...

Panie nie Trakt Kabacki, tylko Kabacki Dukt 1. Nie wypowiadaj się, jeżeli czegoś nie wiesz, bo ludzi w błąd wprowadzasz... .

Edit.

Damn, nie zauważyłem, że Sitara11 napisał to samo :? .

Edited by piotrekSGUS
Posted

1. Sklep w Hali mirowskiej

2. Sklep w podziemiach koło dworca centralnego (zegarki + asg)

3. Sklep w podziemiach koło dworca centralnego (noże + asg + zegarki + śrut)

(2 i 3 są około 10 metrów od siebie)

4. Po wyjściu z podziemi za wiaduktem i szynami tramwajowymi ok 15 m na północ kolejny sklep (asg + zegarki)

5. Na Tamce są militaria.pl

6. Na kabatach taniemilitaria

7. Capri oczywiście

8. Na dworcu zachodnim sklep asg

9. 17m do przodu na zachodnim i macie kolejny sklep asg....

I niech mi ktoś jeszcze napisze, że nie ma sklepu... fakt, poza Capri nie ma PORZĄDNEGO, ale jest gdzie kulki i gaz kupić.

BTW. nie byłem jeszcze na:

-Gdańskim

-Wschodnim

-Hali Marymonckiej

-KDT

Tam podobno też są.

Jeżeli kogoś będzie interesować któryś z ww sklepów to postaram się o dokładniejsze opowiedzenie drogi (jestem wzrokowcem i wiem jak tam do każdego dojść... gorzej z tłumaczeniem)