AD_Lomza Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 A ja mam patent na ścierający się piston sear :D Jak jest metalowy spust, to po odkreceniu ma taki bolec na samej górze, który właśnie dociska ten piston sear. Ja nakleiłem na niego kawałek plastiku o grubości około 1mm. I chodziło ładnie :D ( sprzedane M6 już :P ) Quote
kozłov Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ja mam M6 którego nierozbierałem więc nie bardzo wiem o czym piszesz. Możesz jaśniej opisać co to daje ? Quote
AD_Lomza Posted October 23, 2006 Author Report Posted October 23, 2006 Hmm musisz rozebrać mechanizm spustowy. Wyjmij spust, po drugiej strone też jest coś w stylu pazura do ściągania spustu, tylko że ma kawałek płaskiej powierzchni. Na niego dajesz kropelke kleju i kawałek masłego plastiku. Składasz i strzelasz tak jak nówką, bez żadnych powrotów zamka. Quote
slepy Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ja problem rozwiązałem w inny sposób - spiłowałem Piston Sear tak żeby znowu był ostry i jak narazie wszystko jest ok ;] nastepnym razem wezne coś nakleje, bo piłować wiecznie nie mozna :wink: pzdr. Quote
Recommended Posts