Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś oglądał film "El Mariachi"? Główny bohater 'znalazł(?)' wspaniałego Ingrama z jeszcze wspanialszym olbrzymim tłumikiem. Gdzie mogę dostać podobny (oczywiście do gaziaka, a nie do prawdziwego)? Proszę o pomoc.

PS Chyba każdy wie, że M11 z ogromnym tłumikiem wygląda zaje*****e :wink:

Posted

Czy ty wiesz co to są sklepy z ASG? Są co najmniej trzy różne modele tych wspaniałych tłumików a sam posiadam jeden z nich. poszukaj na asgshop.pl sa na 100%.

Posted

Łał, wiem, co to są sklepy z ASG, a na asgshopie 'są' wszystkie trzy na 0 (słownie: zero) %. Wnioskując z tego, co napisałeś, wątpię, żebyś chociaż raz oglądał ten film (jakby nie było, jest takie coś jak wyszukiwarka internetowa, a tam można z łatwością znaleźć m. in. fotografie różnych rzeczy, jak np. Ingrama z tłumikiem z filmu "El Mariachi").

:ściana:

EDIT

Odwiedziłem chyba wszystkie sklepy internetowe z ASG zanim napisałeś swój post, kolego.

Posted

Hmm z tego co wiem ingram ma inny gwint. Jesli nie ma w sklepach takiego tlumika jaki potrzebujesz to masz 2 wyjscia

1) Zrobic taki tlumik samemu z rury PCV/metalowej , z gąbkami w srodku

2) Kupic np. tlumik 40x335mm King Arms i jakos gwintownikiem przystosowac go do ingrama ;)

Pozdrawiam

Posted

O w mordę! Nie zauważyłem go! Wielkie dzięki, Westie! Święto! Dokładnie taki sam tłumik! W mordę jeża! Identyczny! Yes, yes, yes! Mam tłumik do ingrama ha ha ha! :D :D :D

Jeszcze raz dzięki, Westie!

I jeszcze jedno. Mam ingrama KSC-KWA

Posted
O w mordę! Nie zauważyłem go!
Są trzy takie same, robione przez różne firmy, jeden pod drugim. Ciężko nie zauważyć. >_>

Zresztą w "Pokaż ryja" jest moje foto z moją "wiertarką" z tłumikiem.