Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

co za problem, wykonać dwójnug idziesz do ciastoramy kupujesz odpowiednie materiały i składasz oczywiscie najpierw musisz obmyśleć jak to wykonać rozrysować itp.........ale dać się da

• 2 weeks later...
Posted

prześlij mi fotki tego na emaila adzyo@o2.pl bo ja chce robić w moim karabinku metalowy i to się da zrobić z kilku kształtowników tylko problem z regulacją ale mam pare pomysłów :) mocowanie to też nie jest ogromny problem :wink: przesli fotki a napisze co , jak , gdzie pozdro.

Posted

Ludzie, mam wenę!

Bierzemy ten uchwyt do wieszania prania (wiecie o co chodzi). Kupujemy dwie rurki w jakimś sklepie typu Castorama o długości takiej, jakiej ma byc nasz dwójnóg. Do tej strony, z której się naciska to plastikowe trzymanie prania za pomocą wiertarki i śrubek przymocowujemy nasze rurki OD ZEWNĘTRZNEJ STRONY PLASTIKOWEGO CZEGOŚ. Następne próbujemy przymocowac za pomocą tej trzymającej strony nasz dwójnóg do karabinu i jak źle trzyma to bierzemy pilnik, zpiłowujemy częśc plastikowego czegoś tak, żeby się trzymało na lufie pokazanej na zdjęciu 3 (bo to jest lufa, tak? :F ) Mamy dwójnóg, który można szybko zdjąc.

Co o tym sądzicie? Wymyśliłem to tak na szybko, więc moze nie o wszystkim pomyślałem.