Hargin Posted July 20, 2003 Report Posted July 20, 2003 idealny mundur nie jest szyty... najnowrze mundury nie mogą mieć żadnych szwów! robione na drutach z welny ? :)
Muhaho Posted July 20, 2003 Report Posted July 20, 2003 nie poważnie widziałem tai mundur wyjściowy w polskiej armii dopiero sie je wprowadza nie jestem pewien ale z tego co pamietam i co nam ten pułkownik tłumaczył to sa klejone bo muszą być szczelne
Ripek Posted July 20, 2003 Author Report Posted July 20, 2003 jak bez szwow ? to jak chcesz uszyc mundur ?
Hargin Posted July 20, 2003 Report Posted July 20, 2003 Ripek]jak bez szwow ? to jak chcesz uszyc mundur ? heheh jak worek albo skarpete :)
Ripek Posted July 20, 2003 Author Report Posted July 20, 2003 czemu nie - kup przescieradlo w camo i zarzuc na siebie ;) bedziesz robil za lokalnego ducha vel. batmana ;) jesli juz chcesz sie zdeformowac to polecam ghillie :) mundur to podstawa i nigdy sie to nie zmieni - kroj chyba tez - i zawsze bedzie duzo kieszeni :)
Zjawa Posted July 21, 2003 Report Posted July 21, 2003 hehe na klej? a jak pusci? w jungli albo pustyni cos tam nie wy3ma i zonk :twisted:
Ripek Posted July 21, 2003 Author Report Posted July 21, 2003 Wróg by wtedy pękł ze śmiechu - a może o to chodzi ? :) Taka bron psychologiczna ;)
Ripek Posted July 29, 2003 Author Report Posted July 29, 2003 Co do zasadności tego wątku : znalazłem w internecie stronke http://www.strojemoro.prv.pl/ gdzie szyją mundury wg. własnej specyfikacji. Co wy na to ? Podstawowa wersja to 120zł.
KARMA_Alex Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Do Alex'a:Rozumiem, ze zglaszasz sie na porobienie zdjec swoich mundurow (a wiadomo mi, ze mazsz ich wiecej niz 2) i zrobienie opisow zeby ludzie mogli sobie poczytac i zobaczyc co jest good a co bad? moze i tak sie zrobi. dzieki za fajny pomysl powiesze to na ktorejs z naszych stron Aha... chyba zapomniales podac linka do jakiejs firmy szyjacej mundury na zamowienie... na allegro widzialem. A wezcie sie szybko wysrajcie... zwlaszca jak macie na sobie ochraniacze kamizelka ze sprzetem - 5 sek, dwa suwaki sekunda. hmmmm masz 15 sek jak by sprezyc :) ale z suwakami sie zgadzam - padl mi suwak mialem cyrk pod nazwa "agrafka"
Recommended Posts